bugün

kürtlerin herşeye faşist demesi

Nasıl rte mağdur edebiyatı yapıyorsa bunlarda mağdur edebiyatında orhan kemal roman ödülü alacak romanlar yazıyorlar,fantastiklik konusunda nebula ödüllü edebi eserlerle yarışacak gerekçelere dayanarak.
Sen camı çerçeveyi indirirsin, dağda kürt kızlarına tecavüz edersin, 1992 de kitlesel ayaklanma başlatıp, devlete meydan okursun. Sonra devlet sana müdahele etti mi zırlarsın. Her türlü emperyalist güçün uşağı olursun. O kadar hak hukuk dersin ama elektriği suyu kaçak kullanırsın. Bir de bununla övünürsün. Devlet bölgeye sağlık ve eğitim personeli gönderir, kaçırırsın, öldürürsün, katledirsin. Yibolar kurar, baba beni okula gönder kampanyası başlatır devlet bizi asimile etmeye çalışıyorlar dersin. Doğuda 5-6 batıda 3-4 çocuk yapar sonra devlet bize bakmıyor diye ağlarsın. Devlet nüfus planlaması yapar, bizi yok etmeye çalışıyorlar diye çemkirirsin. Ülke sanki onbinlercr dolar milli gelire sahip bir avrupa ülkesiymiş gibi biz neden yoksuluz dersin, borçkadaki, kırşehirdeki çok mu zengin ?
Desteklediğin partinin mitinglerinde bile slogan kaçın kapkaççılar geliyordur. Fahişelerin ve pesevenklerin büyük kısmını oluşturursun, uyuşturucu kaçakçılığı yaparsın ama hümanistsindir.
Uluderede tatsız bir olay yaşanır. Hemen mal görmüş mağripi gibi atlar onu roboski katliamı yaparsın. Bilmezsin ki bir devletin sınırlarına kendi vatandaşı bile izinsiz giriş yapamaz. Sınırdan girenler el kaide militanları olsa devlet bizi koruyamıyor, hizbullah el kaidenin pençelerine atıyor dersin.
Ben çokkültürlüyüm dersin zazayı arabı asimile etmeye kalkarsın.
işte sen tam bir kişiliksiz, büyük güçlerin oyuncağısın. Marjinallik ayağına sana destek veren bazı türk solcularına ise pek kızmıyorum. Bunlar ergenlik izleri geçer elbet.
güncel Önemli Başlıklar