bugün

lisede yapılan hayvanlıklar

-------- uyarı : bu giri muzlu pudingden iğrendirme içerikli olabilir ---------

kido'nun muzlu pudingi var bilirsiniz. lise kantinlerinde falan da satılır, en azından bizimkinde satılırdı. sınıfımızın piçi, barış diye bi çocuk var o zamanlar. gerçi hala var, neyse o başka konu. o gün de kimya dersimiz var ama hocaya da böyle acayip ifrit oluyoruz. dedik napsak da biz bu hocayı kaçırtsak. cin fikirli barış'ımız da yiyor bu pudingi o sırada, sonra puding sıraya döküldü. şimdi bilenler bilir normalde muzlu puding hani biraz koyu bi sarı olur ama kido'nunki baya açık bi sarı, yani tam müsahit bi renk benzetmek için. neye benzetmek için diceksin? biz de zaten sıraya dökülen pudingi peçeteyle temizlerken gördük ki, bu yiycek mendilin üstünde tam bir sümük, hatta daha iğrenci balgam gibi bişey.
şunun daha açık rengini, çok az bi kısmını, peçetede düşün : http://www.yemektarifleri7.com/img/kolay-puding.jpg

gözler falan parladı tabi bizim. aldık bu mendili, açık şekilde örtmenin masasına koyduk, bekliyoruz. kadın geldi sınıfa, suratsız cadı gibi bişey zaten. çantasını koydu, oturdu, sonra ana bi baktı bu görüntü. yemin ederim midesindeki ters peristaltik hareketi tüm şeffaflığıyla, adeta sindirim sisteminin simülasyonu denilebilcek şekilde gördük. "bu ne böyle ööööghhh." falan diye bağırdı, sonra konuşamadı zaten çıktı sınıftan nihahaha.

2 saatimiz boş geçti, çılgınlar gibi eğlendik, dalga geçtik.

sınavda da sıçtık tabi.
sonra sıçtığımızı silip yine hocanın masasına koyduk, bu kısır döngü gitti böyle.

lisedeki genşler de yapabilir, ben izin veriyorum. ama sonuncu yazdığımı ciddiye almazsanız sevinirim. hayır sonra gençleri ayartıyor falan dicekler, ondan yani. yoksa etik açıdan bence bi sorun yok.

---------- ben uyarımı yapmıştım bu arada ------------