bugün

atatürçülük atatürkü sevmek değildir

atatürkü sevmek "atatürkün eylemlerini ve fikirlerini benimsemek ve uygulamaktır" felsefesini en içten benimsedim. gerçek bir atatürkçü olarak başladım işe koyulmaya.

öncelikle hemen gidip 150 metrelik bir yat aldım.

ardından hemen izmire gittim fötr şapka takmayan dinci yobazların kafalarına katran sürdüm. baktım vazgeçmiyorlar çağdaş, laik ve ilerici izmir halkının verdiği destekle kurduğumuz dar ağaçlarında sallandırmak suretiyle sorunu çözdüm.

sonra gittim sza sza gaboru buldum 96 yaşına girmiş ama atamın girdiği ilişki neticesinde adeta gençleşmiş yeniden hayat bulmuştu. sanki karşımdaki kadın 96 yaşında bir nine değil 40 yaşında bir milf oluverdi. sonra onunla insanlık aleminin görmediği bir ilişki yaşadım. bir gözümün ameliyatla şaşı olmasından mütevellit. hem göğüslerine hemde popo kısmına tam anlamıyla odaklanabiliyordum. sadece iki kişi değil bütün organizmalar ve varlıklar bu güzel ana tanık oldu, öyle ki ilişkideki git-gel sırasında çıkan "laik-laik" sesleri bize eşsiz bir deneyim ve zevk sundu.

şimdi zsa zsa gabor hanımefendiden olan çocugumu ultra mega maxi çağdaş ve laik olarak büyütüyorum. ayrıca uçak dersleri de aldırdım.

bir kaç seneye kalmaz tunceliyi bombalamaya yollayacağım

işte gerçek atatürkçülük budur!

şimdi sözü 1928 de yazılan bu ulu cümlelere bırakıyorum;

“Kahramanlığın örneği olan ve vatanın istiklalini yoktan var eden Mustafa Kemal’e, onun cengaver ordusuna, yüce kanunlarına, mücahid analarına ve Türkiye için ahiret günü olmadığınaiman ederim. iyilikle fenalığın insanlardan geldiğine, büyük milletimin medenî cihan-da en büyük mevkii kazanacağına, hamaset destanlarıyla tarihi dolduran kudretli Türk ordusunun birliğine ve Gazi’nin Allah’ın en sevgili kulu olduğuna kalbimin bütün hulusuyla şehadet eylerim.”