bugün

sözlükte yazar olmayı bir bok sanmak

gaffayı yiyecağam he..

yangın yeriydim, saracak yer arıyodum.. iyi oldu, çapımca ''sığlık'' buldum. alayına veryansın..
yazık la, gece gece oyalıyonuz beni buralarda..

na şindi bi' bak hele. herifçioğulları; tivitır hesabında ''uluğ sözlük yazarı'' feysbuk hesabında ''ulu sözlük yetkilisi/muharriri'' deyu belirtmiş. utanmamış yazmış lan. hayır diyor ki, ya ben moderatörüm ayağınızı denk alın, silik yaparım. ya da, yok yazarım, gece gündüz demeden yazarım.. mı demek ister ne amaçla kör göze parmak diye sokar bilmem şuradaki/buradaki yahut x sitedeki yazarlığını..

lan, en alasından maocera kitabı silsilesi yazdın da, biz mi görmezden geldik gavat? biz mi seni yok saydık, ekmeenle oynadık? yoksam bizim yüzümüzden mi son kitabın ses getirmedi şerromino?

ne içiyolar da toplum içine çıkıyor bu ''sözlük yazarım ben hödö''leri bilmiyöre. adam vasıflarında, yazar olduğunu belirtiyor.

ula bi' düşün ki adamın vizyonu, misyonu ''sözlük yazarı olmak.'' ne ayaktır bunnar? anlamıyöre ben. anlayan da beri gelsin, demeyeceğim. yok öyle bi' dünya biliyorum. biliyorum ki, gecenin bu vaktinde herkesin aklında bu soru işareti ve gıcıklığı vardı. ben gün ışığı oldum.** (pak pak nassı bi' kabarma, bi' artizlik yapıyom. bana da gaffayı yedirdiniz hie.)

site kısmında sözlükteki mahlas altı yazılarını paylaşıyor bunnar. ulan sanarsın, sözlük kurulumundan tut da databeysine kadar bu herifçiolu yaptırmış. vay arkadaş ne teraneler.. babadan oğula yazarlık sankim dnaları.. ne o, yıl 2013 olmuş bitmez öne çıkma yarışı. ayh pardoğn yha, sidik yarışı diyeceğidum..

na şindi arkanıza bi' yaslanın. ''sözlük yazarlarının twitter adresi'' başlığını tıklayınca göreceksiniz zaten.. (evet doktor, işim gücüm yok. boş insanım bunnarı tasvirliyom.)

adam yazar.
adam yaozar..
yazıyö olm adam.
yemiyö, içmiyo, okumuyo gavat.. yazıyö..

unutmuşum yukarıdaki ''adam yazar'' cümlesinin sonuna ünlem gelecekti. ne de olsa kinaye yapıyoz en alasından. en belüstünden..
du bakalım, adam yazar ya hani imladan * yakmasın bizi.. filen felan* yani..

nasıl güveniyor haspam yazar mottosuyunan. ahh, ah. atam tutam ben seni, al eline klavyeyi adam yapayım ben seni..

böyük şehre gelen 16, 17 yaşındaki kız çocuklarının ünlü olma merakı gibi len sizin de yazarlık tecrübeniz. tevellüdünüz hep vasat. hep hikaye. hep namus yoksunu.

hadi paşam, hadi goççum git hele vizyonunu. misyonunu bi yokla da gel.
bekliyom ben, başka işim gücüm yok zatığ sizin yazarlık nanenizden, yazabil(eme)me eğilimizden başka..

(bkz: modern sevgi sözcükleriyinen övgüleme sanatı)

itinayinen öpüyom.
sözlük muharriri herifçisi seni.