bugün

aknetrent

7 gün sonra 5. ayıma gireceğim, sivilcelere kökten çözüm bulan ilaçtır.

sizlere önce / sonra şeklinde fotoğraf göstermek isterdim sevgili yazarlar ama, şu öncesinin fotoğrafını ben görsem, midem bulanır. o yüzden fotoğrafını bile çekmedim ilk başladım zamanlarda. şimdi ise elimi anlıma götürünce o hissedilen pürüzsüzlük hissi muhteşem. sıktığım aknelerin bazılarının izi kaldı, hemen hemen görünmüyor ve sadece kızarıklıklar var. doktor ilaç tedavisi bittikten sonra o kızarıklıkların geçeceğini söyledi. rüya gibi yemin ederim. hele göt göbek salmış o siyah noktaların kaybolması acayip süper bir şey. şimdi 5 aylık bir aknetrent kullanıcısı olarak bazı sorunlardan bahsedeyim.

dudak kuruması : allah'ın emri diye bi' deyim var ya, işte bu o. ne yaparsanız yapın oluyor bu. benim gibi bepanthen dudak kremini sürmeyi pek sevmeyenler, şimdiden " aa dudaklarına ne oldu " şeklinde gelecek sorulara cevap arasınlar. ben kimi zaman soğuktan diyorum. 100 kere falan sorulmuştur bu soru. *

kafa derisinin dökülmesi : bu kepek gibi geliyor ama değil. ben bunu yaklaşık bir 3-4 günlük süreçte yaşamıştım. bildiğin kar gibi dökülüyordu. şöyle az saçlarımı sallasam siyah pantolonun bir kısmı beyaza dönüyordu. çok takılmayın. kısa bir süreliğine oluyor. şampuan değiştirmenizi tavsiye etmem.

eklem ağrıları : 10 dakika koştuktan sonra benim dizlerim ağrıyordu. bunun tek çözümü var diyebiliriz. düzenli spor yapmak. yaklaşık 1 aydır düzenli spor yapıyorum eklem ağrılarından eser yok şimdi.

çıkan yeni sivilceler : ellemeyin efendim. kendileri kaybolacak. çok uzun süre kalmıyorlar zaten. geçici.

kol / bacak gibi yerlerde oluşan yara tarzı şeyler : sanırım cildim hassas olduğundan dolayı bende oluştu bu sorun. çok araştırmasam da, araştırdığım yerlerde böyle bi' sorunla karşı karşıya gelmedim. bunlarda kısa süreli oluyor. ( 2-3 gün maksimum 1 hafta ) yaralar kaybolduktan sonra iz kalmıyor. elinizden geldiğince kaşımayın. çünkü kaşınıyor.