bugün

rojava

pkk-pyd ekiplerinin hakim olduğu bölgelerde değil arapların hakim olduğu bölgede kürtlere karşı soykırım yapıldığı iddia edilmektedir.

bu ne demek oluyor? "rojava bizim denetimimiz altında burada katliam olmaz"... kürt aklı işte ilk önce rojava da katliam var dediler sonra lan bölge bizim kontrolümüzde bunun rojava dışında olduğunu söyleyelim diye uyandılar.

birde pkk nın son açıklaması yine serhildan oldu... * her yerde propaganda yapmaya başladılar. bu akşamda diyarbakır da halk hareketine çevirmeye kalktılar olayı. sabahtan beri çağrı üstüne çağrı yapıyorlar.

göte geldiniz bu sefer karşınızdaki yasal bir ordu değil. bu sefer karşınızda sizin gibi hukuksuz ve kuralsız oynayanlar var. gözaltına alınma, teslim olma, af dileme gibi kıvırma olanakları yok.

bunun yanı sıra pkk-ypg saflarına son bir hafta içerisinde 2000 kişinin üzerine katılım olduğu söyleniyor. bu söylem direk fıratnews gibi pkk yayın organlarının söylemi.

sınırdaki kürtlerden de katılanlar oluyormuş. sözlükteki kürtlerin de bu bölgeye doğru intikal etmesini canı gönülden diliyorum. bir iki kürt kurtarırsınız beyler. *
görsel

el-nusra ya maddi yardımda bulunacağım pazartesi inşallah. banka hesaplarına yatıracağım bir miktar para... müslüman kardeşlerim benim. * bir kurşun bir kurşundur.