bugün

pikap

taksimin en berduş mekanı.

öncelikle mekan sahibi rüzgar denen şarkıcı. dfsakld ya bu adam çok garip. zifiri diye bir şarkı yaptı, ferhat göçer'e, haluk levent'e şarkı verdi, kendi albümünü yaptı, burnunu deldirdi, lan sakalını pembeye boyadı yine meşhur olamadı. tam bi conan sdfsj.

mekana gelen her müşteriyi sikme peşinde. 3 bira içersin 60 lira hesap gelir, adisyonu geri yollarsın 'aa yanlışlık olmuş, pardon.' der. bunu istisnasız her gidişte yapıyor. 5-6 senedir biliyorum pikabı ve kimden dinlediysem hep aynı hikaye. mekanda müzik yapan ya da yapmış pek çok arkadaşım var, onlara bile dünya kazık atmış bi adam.

mekanın müzikleri de çok dandik. adamlar rock müzik yapmak istiyor, ki mekanın konsepti de o, ama rüzgar insanlara tan, gökhan özen falan çaldırıyor. stepne ali var bide, mekanın en lüzumsuz adamı. 50 yaşlarında falan, pişmaniyeye dönmüş ama yılmıyor. mekana giren her kadını 'nasıl götürsem?' derdinde. tam bir gebeş dsfajkhsdf.

istanbul live ın altına taşındılar, yeni mekanın sahnesi sahiden çok güzel. gidip 2 bira içeyim derseniz, 50 lirayı gözden çıkaracaksınız. tuvalet bile paralı mekanda. karambole takılıyor adamlar resmen.