bugün

unidentified stranger

bugün itibarı ile sona eren nick. sebebi mi ? futbol konusunda objektif olmaya çalışanlara hakaret eden objektif olamayan iğrenç futbol fanatiklerinin, sözlük zirvelerinde gruplaşmaya yol açan ve geyik muhabbeti yapmayanı dışlayan kankacıların, egosunu şişirmekten başka şey düşünmeyen, kendi iğrenç egosunu tatmin etmek adına insanlara ve annelerine hakaret etmeyi marifet zannedenlerin yol açtığı yorgunluktur.
eğer bu hesabı sona erdirmezsem anneme hakaret eden iğrenç futbol fanatiğine küfürü formatı umursamadan basacağım için bu hesabın sona ermesi gerekiyor. şişmiş egolarınız, galatasaray düşmanlığınız, ayar yedikten sonra arkasına sığınıp saldırdığınız fake nickleriniz sizin olsun ve ne haliniz varsa görün.
moderasyon da aynı ip' den başka nickin bağlandığını görürse lütfen silmesin. çünkü o ben olabilirim. ufuf ve benzeri iğrenç, insani değerlere saygısız futbol fanatikleri karşısında futbolu gerçekten seven ve farklı takımları tutanlara değer verenlere de sabır dilerim. ama meydanı onlar gibilere bırakmayın dostlarım.
kötü adam gider, iyiliğinize zincir vurun ki kimse onu sizden çalmasın. defoldum !