bugün

yazarların kendi yazdığı kısa öyküler

bölüm 1: (#20361445)

bölüm 2: (#20361967)

bölüm 3: (#20374332)

bölüm 4: (#20374389)

bölüm 5: kısa bir şaşkınlığın ardından merhaba dedi. 1,70 boylarında, bembeyaz teni, mavi gözleri ve siyah saçlarıyla duruyordu karşısında.
-ben eylem
+rüzgar bende dedi elini uzatarak.
-barda amma kalabalık.
+gerektiğinde fazla.
yandaki tabure boşalmıştı. hemen oturdu eylem, rüzgar'ın yanına. siyah kısa elbisesiyle muhteşem bir güzellik duruyordu, rüzgar'ın karşısında.
-ee içki ısmarlamayacak mısın? dedi gülerek.
+pardon, ne içersin?
-bira
bize iki tane bira dedi barmene. biralarını yudumlarken, eylem sordu; ,
-sende benim gibi yalnızsın bu gece sanırım?
+evet, öyle oldu bu akşamlık.
Düşündü bir an. Bu kadar güzel bir kız niye onun yanına gelmişti. bunları düşünürken, tekrar çıktı grup sahneye. gitar çalmaya başladı. Oh evet, karma police çalıyordu. Herkes ayağa kalktı tekrar, sahnenin önüne toplanmaya. Rüzgar ve eylem kalkmadı, devam ediyorlardı sohbete. Havadan sudan konuşuyorlardı. Sanki birbirleri hakkında hiç bir şeyi öğrenmek istemiyorlardı. müzik çalmaya devam ediyor, biraların biri gidiyor, biri geliyordu. Tedirgindi, rüzgar. böyle tanışmalara pek alışık değildi. Bunları düşünürken rüzgar, sordu eylem.
-çok bunaldım. Çıkalım mı buradan? dedi, o tatlı ses tonuyla.
+tabi nereye gidelim?
-kahve içmeye.

Bardan çıktıklarında, araban nerede diye sordu eylem. Arabası olduğunu nereden anlamıştı ki? Arabayla gelmedim, taksiyle gidelim ama nereye dedi rüzgar. ''bu saatte açık yer var mıdır ki?''. yoktur dedi, eylem sana gidelim.