bugün

koray candemir

hak ettiği yer teoman, kaan tangöze gibilerin yanıyken underrated kalmış, eksiği değil hatta fazlası olan adam.

çözemedim abi, inan çözemedim. yatıp kalkıp bunu düşünüyorum, aşk acısı bu kadar koymaz yeminlen. kargo gibi türkiye'ye rock müzik kültürünü getirmiş şahane bir grubun solisti ol, popüler şarkılar yap, gruptan ayrıl solo olarak hine güzel işler yapmaya devam et ama adını kimse bilmesin. olacak iş değil mınıke.

ses bu adamda (ki bence türkiye'nin en iyi 3 erkek vokalinden biridir), söz yazarlığı bu adamda, karizma da var, tip desen bana kalırsa gayet iyi, yakışıklı adam. e ne eksik birader diye düşünüyorsun haliyle di mi? bak teoman'a. tipsiz herif yaptığı şarkılarla ortalığın mına koydu, illa aykırı mı olsun bu adam da arkadaş. şöyle efendi efendi işini yapan düzgün adamların arka planda kalması yeminle kanıma dokunuyor usta, yemeden içmeden kesiliyor, akşama tavanı izliyorum.

son albümü de gayet güzel olmuş ayrıca. yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunun göstergesi olmuş bir nevi.

not: lan giriyi şöyle bir dönüp okudum da, inceden yazmışım herife. erkeğim lan ben. hatta yakışıklıyım, 180 boyundayım. saçlarım sarı - kızıl arası. bir evim bir arabam var. taliplerimi bekliyorum (mesajımızı da verelim hehe)