bugün

selahattin özgündüz

kendisini ''türkiye caferileri lideri hüccet-ul islam vel müslimin hacı şeyh'' diye adlandıran bir sahtekar. bakalım kimmiş bu rafızi eniği, bir iyice tanıyalım;

(#13880423) bu entryde'de anlatıldığı gibi kendini caferilerin lideri olarak gören ama ipi iran'da olan bir kukladır bu sahtekar. burada gelir türklükten tükiyeli olmaktan dem vurur; yeri geldiğinde osmanlı'ya laf etmekten de geri kalmaz. tabi ki atası şah ismail gibi müslüman kanını daha doğrusu sünni kanını helal görüp, burada ehli sünnet benim kardeşimdir ayağı yapan iki yüzlü sahtekar bir şii ahund, tipik bir safevi şiisi devşirmedir. tabi dediğim gibi iran'da türk olmadıklarını kabul ederler, türkle de işleri yoktur. sadece takiyye olsun diye burada gelip türklükten dem vururlar o necis şah atalarını öne sürerek türkiyedeki bir ikinci şer odağı olan alevileri akıllarınca kafalamak için. tabi her durumda olduğu gibi o takiyye sahtekarlığının ardına sığınırak. çünkü bu ve bunun gibi aşağılıkların dini takiyye üzerine kuruludur. zaten akaidlerine bile girmiştir bu iki yüzlülükleri.

bu iki yüzlünün bir diğer misyonu da türkiye'deki ali ile hatta islam ile yakından uzaktan alakası olmayan alevi-bektaşi kesimi caferileştirip daha doğrusu şiileştirmektir. çünkü caferilik sadece bir tabeladır, maksat velayet-i fakih kulu olup, humeyni şiası olmaktır ve bu damardan girip islam coğrafyasını terörize etmek, tefrika çıkarmak, gerekirse afganistan'da ırak'ta olduğu amerika ile iş birliği yapıp ''vahabi'' dedikleri insanları aşağılamak kadınlarına tecavüz etmek, onların götlerini koruyup müslüman katletmektir. şimdi kalkıp hizbullah emperyalizmle savaşıyor diyen ama ne hikmetse mazlumluğu da elden bırakmayan türkiye deki iki yüzlü aleviler ile solcular bu gerçeği görmek istemiyor. hizbullah ve iran sadece şeb'a içn kerbela için savaşan, kendi çıkarları doğrultusunda eski gücüne (yani eski persia hayali) kavuşup humeyni gibi sahtekar köpeklerin kurguladığı velayeti fakih gibi saçmalıklarla müslüman halkları uyutmak istemektedirler. kafirlerle birlikte hayalini kurdukları ama rüyalarında bile göremeyecekleri o ''şii hilali'' olayını gerçekleştirmektir bu iki yüzlü bu sahtekar, bu veledi zinaların amacı.

ama tarihte olduğu gibi yani en az 1200 yıldır olduğu gibi sizlerin iki yüzlülüğünüzün, sahtekarlığınızın, kancıklığınızın hainliğinizin bedeli çok ama çok ağır olacak. özellikle sen ey azeri devşirmesi selahhatin özgündüz denen yaratık. kurduğun o iran kulu zeynebiyye cemaatini türkiye'de kaç caferi tanıyor? kaç kişi senin gibi bir iran kulunu ''rehber'' biliyor. sadece halkalı'da kafaladığın ve muhtemelen iran'ın emriyle chp saflarına soktuğun amcaoğlun ali özgündüz ve onun kodaman zengin tayfası.

ayrıca türk falan değilim, sizlerin ''eliyle pilav yiyorlar ay ne iğrençççç!'' dediğiniz bir arabım. bu kendine şii diyen ve bizim ali'nin adını kullanıp her türlü boku yiyen bu sahtekarlara diyorum ki; sizler ne yaparsanız yapın geçmişte olduğu gibi sizlerin başını ezmekten geri durmayacağız. her ne kadar bizlere vahabi diyor olsanız da. evet biz selefe bağlıyız, ancak selef olanlar ırak'ta afganistan'da amerika ile birleşip müslüman kesmez, ermeni türkü keserken ermeniye silah satmaz. işte bu aşağılık özgündüzün babası olan iran bunların hepsini yapmıştır hem de yakın zamanda. şimdi kalkın utanmadan o esad köpeğini ve bu sahtekar şiiler kollayın. hiç utanmadan devam edin buna.

ayrıca banyas katliamı için ses çıkaramayan bu köpek ve türkiyedeki alevilerin o kirli, o iğrenç yüzünü bir kez daha görün. çünkü soy ataya çeker, ataları ise şah ismail denen sahtekardır. çünkü sahtekarlık, müslümanlara ikiyüzlülük, hem de takiyye adı altında yapmak bunların tarihinde vardır. bunlar o kadar aşağılık yaratıklardır ki, hüseyini ali'yi kullanıp ölümüne sebep olarak, adını da kullanmaktan ali'nin adına din uydurmaktan da geri durmamışlardır. bu işin dini temeli de vardır. biraz ona da vakıf olmak gerekir çünkü bu iki yüzlüler o damardan girip insanları şiileştirirler ve kullanırlar. tabi ki bizde bu köpekleri ezer geçeriz. bizler için hiç sorun değildir.

türkiyeli kardeşlerime de uyarım şudur ki bu selahattin özgündüz gibilerine ve özellikle bu sahtekara dikkat etsinler, hüsnü mahalli, kenan çamurcu, selahattin özgündüz iran-şii lobisinin birer kullarıdırlar.
ve bunlar öyle iki yüzlü öyle sahtekardırlar ki, bir gün iranlı köpekler size kurşun attığında bu selahattin özgündüz gibi iki yüzlü köpekler ile cemaatinde bulunan kulları sizlere kurşun atmaktan ger durmayacaktır.

nitekim reyhanlı olaylarında başbakanın adını vermeden chpli bir vekilinde bu olayda parmağını olduğunu söylediği zat, bu özgündüz denen necis rafızinin yeğeni chp milletvekili ali gündüzdür.

bu necisin bir diğer görevi ise, bakın görevi dedim çünkü bu iran kuludur. çünkü sık sık iran'a kum'a meşhed'e giderler, o necis molla babalarından emirlerini almak azıcık da para koparmak için. çünkü bunları yemleyen yine irandır. bir misyonu da bektaşileri şii yapmaktır. bilindiği gibi türkiyede kendine alevi diyen zevatların bırakın ali ile islam bile alakası yoktur. 1998'li yılları hatırlar mısınız bilmem, tansu çiller'e ''ya şunları adam gibi sünnilerştirin ya da bırakın biz şiileştirelim'' diyen adamların zihniyeti gayet açıktır. zaten bunları tüm körfez ve arab ülkelerinde bu konuda çalışmalar yapmaktadırlar yani şia ajanlığı. tabi her durumda aldıkları sonuç hüsrandır çünkü bizler aşağılık bu soysuz kisra piçlerinin iç yüzlerini iyi biliyoruz.

ömer, ebu bekr; ali, osman; muaviye... tüm bunlar, bu aşağılık iranlıların yani eski sasani köpeklerinin canına okumuştur. ali ise sadece ismi kullanılan bir şeydir bu zerdüşt soylu köpekler için.

kısaca selahattin özgündüz denen bu nursuzu iyi tanıyın çünkü iki yüzlü, aşağılık bir hainin tekidir bu rafızi.

bu karaktersizi, bu necisi tanımak için iyice bir okuyun sonra gelip burada ayak yapsın.

http://irananaliz.wordpre...bisi-selahaddin-ozgunduz/

http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8bdd3 aşağılık azeri devşirmesi gelmiş bir de huseyn ayağı yapıyor zaten sıfatında bile hayır yoktur; tipik bir rafızi eniği.

ayrıca bunların savunduğu zihiyete bir bakın ona göre bunlara karşı tavır takının alın bu sahtekar caferilerin bir sitesi ve taksim olayları sebebi ile adeta göbek atacak olan iran kulu bir şii;

http://www.ehlibeytforum....aa780d296fce9c8c46#p31245

http://www.ehlibeytforum....aa780d296fce9c8c46#p31248

soy dibine çeker, ne de olsa safevi köpeği bunlar. ayrıca suriye olaylarındaki tavırlarının ve faaliyetlerinin bedelini de ödeyecektir bu hain.

türkiyeli kardeşlerime tavsiyem bu itlere karşı dikkatli olsunlar çünkü bu ahlaksızlar bu sahtekarlar vahdet lafını dillerinden düşürmezler ama sizi sırtından vuracak olan hainler bu azeri devşirmesi caferilerdir. bilginiz olsun.