bugün

nusayri

arapların utanç abidesi fransız devşirmeleri. şimdi de velayeti fakihçi olup çıktılar. bir arap olarak sizlerin iki yüzlülüğünüzden, yavşaklığınızdan karaktersizliğinizden utanıyorum.
bir de kalkmışlar hatay'da ''biz'' diyorlar. lan zamanında fransızlar geldi attı sizi oraya zamanında suriye'nin de kucağıona oturdu bu itler iranın da ermenistanında. şimdi sike sike esada destek vermek zorundalar yoksa molla amcaları oyar bunları.
ulan şerefsizler, siz kimsiniz ki orada suriyeli mültecileri kovuyorsunuz, kendiniz devşirmesiniz zaten çok meraklı iseniz siktirin gidin humusa esad babanız bakar size.
tarihsel olarak da bu fellah uşakları arapların utancıdır. çünkü geçmişleri ikli yüzlülükle dolu. türkiyeli kardeşlerime söyleyebileceğim tek şey, bu iki yüzlü sahtekarların biz kardeşiz ayağı yapmasına kanmasınlar, cilvegözü ve reyhanlı patlamaları bu itlerin işi. ileri de birgün karşı karşıya gelirseniz size kurşun atacaklarına emin olun.
tabi şöyle bir durum var ki, bu iki yüzlülüğünüzün bedeli çok ağır olacak, çünkü hatay'da ne bok yediğiniz malum. bakalım kim kurtaracak sizi o zaman esad kulları sahtekarlar.