bugün

atatürk ün sözleri vs rte nin sözleri

Yepyeni ve dopdolu, dinamit gibi zıpkın gibi karşınızdayım arkadaşlarım. Şimdi başlığımızı tanımlayalım ki moderasyon olsun, gammazcı hibinolar olsun sürekli tetikteler.

Ulu Önder Atatürk ile Kasımpaşalı sokak kabadayısı Recep tayyip Erdoğan'ın sözlerinin kıyasıdır. kıyaslanır mı öküz dediğinizi duyar gibiyim. Kıyaslıyorlar efenim suç bende mi ? Bu kadar öküz varken bende aradaki kıyası böyle gözler önüne sermek istedim. Şimdi Daha at'ın üstünde duramayan bir şahsı, atatürk ile askeri anlamda kıyaslamak olmazdı tabii. Atatürk klasman farkı ile fıratpen boruyu döşeyeceğinden, şu anda savaş olmadığını da hesaba katarak görmezden gelelim hadi. Kimsenin hakkını yemeyiz. Yol, cadde, tünel, ulaşım vs. yaparak halka hizmet etmiş bir tayyip erdoğan mevcut. Fakat atatürk ? iş bankası, ziraat bankası, merinos fabrikası, eskişehir şeker fabrikası, ölmesi üzerine yarım kalan ve bu yüzden tamamlanamayan uçak fabrikası ve yurdun dört bir yanına demir ağ örmüş bir atatürk yok mu ? Tabii ki var. Hadi bu hizmetleri de es geçtik peki ya bir liderin veya bazı yobazların ulu önder dedikleri tayyip bey'in gençliğe miras sözlerine değinelim dedik. Ben başöğretmen sıfatlı tek dünya lideri, Atatürk her türlü alır ve ulu önder sıfatını bu kapsamda da kimselere kaptırmaz diyorum. Makasla kesiyorum kıyası açıyorum,

- Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasî bir fikre malik olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetlerine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hâkim olunamaz. Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır, samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyulur. -Mustafa Kemal Atatürk.

- bu nasıl zihniyettir Eyy cehape, eyy mehape. Recep tayyip erdoğan.