bugün

ben bu yazıyı öylesine yazdım

"allaha emanet ol" derdin sürekli . böyle söyleyince allah seni görmeden öldürmezmiş beni . çok seviyordum bu düşünceni . şimdi ise saçma geliyor , bu konulardaki düşüncelerim epey değişti . yinede umarım haklısındır diyorum içimden .

hayata dair bir çok planlar yapıyorum . dersime giderken , evime dönerken , gece vakti müzik dinlerken ve tabii ki uykuya dalmadan önce . artık bütün parçalar yerine oturdu sevgili . planlarımın hiç birinde yoksun . herşey tam istediğim gibi gidiyor . zamanında verdiğin destekler sayesinde geleceğim istediğim yerlere ama unutma sen yoksun ! tabii bazen şunu düşünmeden de edemiyorum ;

ya bu planlarda sende olsaydın ? tamda istediğimiz gibi... sen , ben mutlu bir hayat , tamamen toz pembe . hayallerini kurduğumuz herşey gerçek olmuş .

dur yine güleceğim geldi . tamam ciddileşiyorum .

üzgünüm ama senin böyle bir hayatın olmayacak . adım gibi eminim ki çok sorunla karşılacaksın . elbet bunu zaman göstericek , ama ben sonucu biliyorum sevgili . sende bunun üzerine kafa yormalısın ki yaşayacaklarından en az zararla kurtulabilesin . yinede temennilerim güzel gözlerinin hep gülmesidir .

biraz vakit geçince telefon numaramı değiştireceğim ki bana ulaşamayasın . çünkü hayata dair planlarım bitmek üzereyken gelip içine etmeni istemem sevgili . kendine çok iyi bak...