bugün

madonna

ortada asılsız olan bir durum yok!

super bowl da beyonce ya da bir başkası başarısız oldu iddiası bulunmadı kimse; sadece super bowl tarihinin en büyük reytingle izlenen şovu hatta maçtan bile daha izlenen şovu madonna'ya ait dendi.

sonra altın kürede diğer adaylar sinead o’connor, mary j. blige, elton john gibi efsane isimlerdi. lady gaga dışında bir şey bilmiyorsan sen düşün!

ayrıca madonna çıkardığı 3 single ile billboard Dance/Club Play Songs alanında zirve başı oldu ve kendi rekorunu egale etti.

4 günde biletlerin tükendiğini açıklayan biletix ve sonradan biletixin sunduğu biletlerin dışında tekrar bilet satışa çıktı. stadyumda satışa çıkmayan alanlarda.

kısacası bu kadar çok nefret beynini bozuyor ve saadeti cehalette arama uğruna boş boş konuşuyorlar. bu nefret en çok ruhuna zarar. kimse lady gaga üzerinden nefret söyleminde bulunuyor mu? eşcinsel olduğu için sözlü tacize uğrasa "nefret suçu, söylemi" diye ağlayacak sonra insanlar üzerinden şekilcilik yapacak. müziği hoşuna gitmiyorsa zaten dinleme ama iftira atmadan önce doğru düşün. amerikan kapitalist müzik sisteminin artık liste başarılarına ihtiyacı yok çünkü mp3 download çıktığından beri herkes turnelere kastırıyor. madonna'nın tek istediği zaten turnesinin başarılı olmasaydı ve oldu. yaşlı diyerek insanın biyolojik bir dönemini aşağılamayı marifet sananlar, youtube'u kaynak sananlar... te allam.

1. “21″ Adele
2. “Up All Night” One Direction
3. “Born to die” Lana Del Rey
4. “Mylo Xyloto” Coldplay
5. “MDNA” Madonna

ki born this way'in express yourself'in çakması olduğunu tüm dünya kabul etmişken sen kabul edemiyorken; büyüklük ben de kalsın; evet, gmayl.. hı hı..

not: muhtemel olarak söylediğim her şeyin kanıtlarla ardından durdum. özellikle başarı. bundan sonra isteyen mdna döneminin kadının devrini bitirdiğini iddia edenlere inanmaz kimse. mdna dönemi de tabi ki madonna'nın bir like virgin, like a prayer, erotica, ray of light, music, cotdf dönemi değil.