bugün

antalya daki köpek eğitim merkezi vahşeti

antalya'da duacı köyündeki köpek eğitim merkezinde yaşanan, insanın içinin kaldırmadığı dayak vahşetidir.

bu köpeklerin sahiplerine, bu görüntüler ulaştırılmalı, izlettirilmeli ve en kısa sürede yine köpek sahipleri tarafından; bu egodan ve erkeklikten yoksun, hayatta hiçbir amacı ve değeri olmayan çakal tayfasına haddini bildirmesi gerekir. haklarında sadece suç duyurusunda bulunmak yetmeyecektir tabi. bu piçler hakkında dava açıldığı takdirde, kişisel mala bilerek zarar vermekten ve hayvan hakları yasasına karşı gelmekten hapis cezası bile verilebilir. bir de bu şerefsizlerden biri, dövdüğü köpeğe "gel buraya stres topum, gel" diye hitap etmekte, hey allah'ım ya!

gücü ve beyni, hayatta hiçbir şeye yetmeyen bu içi boş döl israflarının, ağzı dili olmayan zavallılara neler yaptığını göreceksiniz videoda. şayet antalya'ya uzak bir ilde olmasaydım veya antalya'ya şu an gitme imkanım olsaydı, ne kadar tanıdığım erkek varsa toplar o merkezi basardım. onun bunun çocukları, gücünüz bir tek onlara yetiyor değil mi?? şerefsizler! ha bir de bu piç kuruları, bu dövdükleri zavallılar sayesinde para kazanıyorlar!

bu gibi konularda fazla hassas olanlar için, videoyu izlemek zor olacaktır, uyarayım. keza o zavallıların "suratına" kürek gibi inen her tokat, sanki sizin beyninize iniyormuş gibi hissediyorsunuz. videoda, görüntüler ve zavallı hayvanların inleyişleri çok net. saatlerdir sakinleşemedim sinirimden!

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23343594.asp

edit : eğitim merkezi sahibi özür dilemiş kamuoyundan. rakip firma eleman yerleştirmiş, onlar yapmış demiş. he özür dileyince canı yanmamış oldu o hayvanların değil mi?? eğitim merkezi sahibine sesleniyorum, eğer haklıysan, o piçlerin yerini yurdunu bulur, g.lerinden kan çekersin!!