bugün

karısını işe yollayan gavat

Gavat demeyelim ama yaşadığı hayata inanıp tamamen de hayatın gerçeklerine bana ne dememesi gereken erkek.

iş yerinde karına sulanacak bir yavşak bulunma ihtimali var mı? Artı bu yavşaklar senden yakışıklı, karizmatik de olabiliyor. Karım kuyruk sallamaz diyorsan eyvallah. Yalnız bu yavşak yine de şansını deneyecek.

Evde ya da dışarıda sen yanında iken böyle bir yavşağın karına kur yapmasına izin verir misin? Anansını skerim adamın diyorsun di mi? E peki iş yerinde sen yokken yapmasına ses çıkarmıyorsun ama. Çünkü o ihtimali düşünmek istemiyorsun, sana ağır geliyor.

ÇAlışan kadın orospu değil, orospuluk yapmak için de çalışmıyor. Ama karını da bir sürü kadın avcısı çakalın insafına da bırakmamak gerekir. 20 yıllık iş hayatımda tanıdığım bir dolu evli kadının önemli diyebileceğim bir kısmının maalesef bu itlerin odalığı olduğunu da gördüm. Sık sık da kendilerinden üst pozisyonda olan amirlerinin arada takıldıkları metresleri olduklarını gördüm. Hiçbirinin kocasının da haberi yok tabi olanlardan.

Diğer grup kadınlar da gördüm tabi bunlar da silah zoruyla bile namussuzluk yapmazlar. Genelleme yapmak istemem.

Maalesef bu yavşaklardan bazı arkadaşlarım olmuştu vaktiyle, hala da var, bunlar genelde çalışan evli kadınlarla bir şekilde en kötü ihtimalle diyaloğa girmeyi başarıyor ve %70-80 de netice alıyor. Aynı kadın başka hiç kimseye yüz vermiyor ama, gayet ciddi ve namuslu, fakat bu yeşil gözlü yakışıklı piçleri görünce yelkenler suya iniyor.

En iyi ihtimalde bile karın işyeri kurallarına göre giyinmek zorunda bu bir. Diyelim ki sorun yok (olsa alışırsın ve o giyim tarzını sen de zamanla savunmaya başlarsın) ikincisi karına özel dosyaları al gel diye birebir bir odaya kapatabiliyorlar. Sandalyeyi çek yanıma gel diyebilirler. Gece saat 10-11 de bütün şirketi yollayıp karınla birebir çalışmak isteyebilirler. Şehir dışında iş uydurur, birlikte giderler. Ne diyeceksin? Sorun yok hala dimi, güzel. Alışıyorsun yavaş yavaş.

Ben bu bahsettiklerimi senelerce iş gerektirdikçe sayısız defa yaptım, yalnız bu kadınların kendi kaşınanları olsa bile ben asla yan gözle bakmadım, bundan sonra da bakmam. Bu yavşak arkadaşlarım bana hala gülerler ve dediğim gibi benim yerimde onlar olsaydı sizi temin ederim bu kadınların asla kurtuluşu yoktu.

Dürüst ve namuslu insanların en büyük hatası herkesi kendi gibi düşünüp bilmesidir. Kadının yeri mümkünse evi ve çocuklarının yanıdır.