bugün

burak yıldırım

ulkedeki futbol terorune kurban giden fenerbahceli kardesimiz. ama simdi sorgulamak lazım. annesini anneler gununde boynu bukuk bırakan, sevenlerini uzen kardesimiz belki de futbolda siddet adına bir sembol olacak.

neyi mi sorgulamak lazım? sembol olan bu arkadasın gazetelerin %90ında yer alan fotografında taktıgı atkıda '' futbol holiganlıktır,futbol siddettir'' yazmasını sorgulamak lazım.

taraftar gruplarının bestelerinin %90ının kufur icerikli olmasını sorgulamak lazım.

kasten adam oldurme sucundan yargılanması gereken insanlara sahaya attıkları viski siselerinin kimin verdigini sorgulamak lazım.

ulkedeki spor programlarının mac ozetlerini verememesinden kaynaklanan sacma sapan konuları tartısmasını sorgulamak lazım.

yoneticilerin dusmanlıgını,laf koyma cabalarını sorgulamak lazım.

her derbi baskasıyla kavga eden volkanın, melonun; tukuren,sorumsuz olan ve cinsel organını gosteren meirelesin taraftarlarca en cok sevilen futbolcular olmasını sorgulamak lazım.

sorgulamak lazım be sozluk; turk insanının bilincini,toplumsal dusunceyi,ahlak adab anlayısını,kör ve yancı zihniyeti, kavgacı yönü, agresif yanınını sadece futbolda degil her alanda sorgulamak lazım...