bugün

hayat kadını

para karsılıgı kendini pazarlamak, kendini satmak olarak tanımlanabilir. buna surukleyen sebepleri dusunulucek olursa bu kolayca tanımlanıcak bir konu olmaz. buyuk bir oranımız mutlaka denk gelmisizdir otobanda yol kenarında ki bu kendini satanları, bunu onları asagılama ıcın soylemiyorum sakın yanlıs anlasılmasın fakat sizde 18 yasını gecme ihtimali bile dusuk olan genc bir kızı, musteri beklerken gorseydiniz sizde bu konuya deginmek isterdiniz.

evet cok acıdır ki yasıtları tatıllerini yapar, okullarına giderken o orda korkarak musterisini bekliyor. neden diye sormak lazım aslında o kız neden ordan, dusunmek lazım eger onlarada fırsat verilse yuzde doksanı hala o isi yapıyor olurlarmıydı, kufretmemek lazım o kucuk kıza belkı ne hayalleri vardı. zaten o secmemistir bile bunu yapmayı.

secim oncesi her partiden her adaydan binbir cesit vaat duymaktayız ama bunların hic biri toplumun yaralarını tedavi edicek cozumler degıl sadece narkoz verip halkı uyusturucak cozumlerden oteye gecmemektedir.
belki bazıları ruhunu satmayı bırakırsa bir gun o kucuk kızlarda kendilerini satmak zorunda kalmazlar.