bugün

sözlük yazarlarının itirafları

- öncelikle cok doluyum sözlük, bosalmam lazim eheheh *
- biriyle mesajlasirken " baglac olan de' yi ayirmayan, sey' i ayri yazmayan, ki' nin ne zaman ayri ne zaman birlesik yazildigini bilmeyen " insandan direkt soguyorum. hayir anlamadigim bir sey var: elli sene ilkokul, ortaokul, lise okuyorsun, hadi belki gitmedin üniversiteye, ha bi de gidenler de var, nasil hala bilmiyorsun ya? her amina kodugumun dil bilgisi sinavinda soruyorlar bunlari ? nasil gectin o sinavlari sen ?

- bir seylere zorlanmaktan hic hoslanmiyorum. disari cikacaksan cik, bana ne yahu? ben evde kalmak istiyorum. asosyalim ben, sosyofobigim. gelemiyorum kalabalik ortamlara, geriliyorum, sözcükler bogazimda kaliyor, ic sesimle konusmaktan sizofren olacam lan !

- yaptigim programlarin hicbirini uygulamiyorum. ders calismam lazim mesela diyelim, ders calisma programi hazirliyorum hemen. sonra bi rahatliyorum böyle, sanki calismisim gibi... sonra o program öyle sürünüyor günlerce. uygulayan yok !

- bana cok calisiyormusum muamelesi yapan insanlar var. bre mal ! görüyorsun ki seninle ayni sekilde vizeden finalden bir gün önce calisiyorum, ayni sekilde panikliyorum, sinav esnasinda senden daha yaratici olunca " inek " muamelesi yapmak nerenden geliyor? * agzina saglam bir tane yapistirasim var.

- bir seyi yapamayacagimdan endise edince bana " sen yaparsin yaa " diyen arkadaslarim var. haa cok rahatladim sagolun.

- dövme yaptirmak istiyorum, param yok. zaten bu para da ne illet bir sey. lazim olunca yok !

- bazen yatiyorum böyle, sirf hayal kurmak icin. hayir kurdugum hayaller de asla gercek olmayacak cinsten... mesela " hayvan gibi yiyip kilo almamak " , " isinlanabilmek ", " istedigin dili istedigin an konusabilmek ", " düsünceleri duyabilmek " vs... sonuncudan pek emin degilim gerci.

- kendi kendime kalinca böyle cok cahil hissediyorum, sanki hicbir seyden haberim yok. ama biri soru sorsun, her konuda fikrim var monako. nasil oluyor ben anlamadim gitti. eksik ve de yanlis bildigim, kulaktan dolma bircok sey var kafamda. hepsini atmak istiyorum. her konuda fikrim olmasin. bazi konularda fikrim olsun ; ama tam olsun.

- yaslanmaktan korkuyorum galiba. ufak ufak yas takintisi basladi.

- kendimi baskalariyla kiyaslamak istemiyorum. baskalarinin da beni kendileriyle veya baskalariyla kiyaslamalarini da istemiyorum. beni rahat birakin !

- offf okulu birakip baska bir seyler yapmak istiyorum aslinda. öyle cok para kazanasim falan da yok zaten.

- yaziya dökünce bunlari daha da bunaldim galiba.