bugün

ray stevenson

thor da kim olduğunu merak bile etmemiştim, zaten şimdi kim olduğunu bilerek baksam o kılıkta yine de tanıyamam, ama dexter 8. sezonda isaac sirko karakteriyle yarmış aktördür.

--spoiler--
8 sezonunu da izlediğim dizide dexter ın hiç kimse karşısında çaresiz olduğunu bu kadar hissetmemiştim. nitekim öyle bir karakteri oynadı ki, abartı mı olur bilmiyorum ama hani senaristler dexter ı öldürüp isaac sirko nun hikayesini anlatmaya başlasalar rahatsız olmazdım diye düşünüyorum. tahminim bu büyük etki sebebiyle de olması gerekenden erken ve biraz da hiç yoluna gitmiş abidir. delikanlının dibidir.
--spoiler--

kendisinin sonra görmek istediğim yeni yapım bir mafya filmi olan kill the irisman de arz-ı endam ettiğini gördüm.
--spoiler--
nihayet filmi edindim, mafya filmleri klişelerinden çok da arınmamış bulsam da oyunculuk yine şahaneydi. öyle ki, tipsiz bir irlandalı olarak koca italyan mafyasının karşısında karizma bir milyon takılırken başka birşey hissetmiyorsunuz, hele bir de üstad christopher walken dan sahne çalarken.
--spoiler--

böyle işte; başarılarının devamı, hani thor da fonda olmak yerine avenger falan oynasaydı diye geçiriyorum içimden. aa sahi, punisher vardı değil mi?? aman diyor, alışveriş listemin tepesine ekliyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar