bugün

3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçı

ülkemizden seyredilebilen bazı kanalların yayınlayacağı maç. schalke 04 maçı öncesi de bu entrye benzer bir entry girmiştim, şimdi sıra bu maçta.

işte 3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçını ücretsiz veren tv kuruluşları :

az tv : azeri kardeşlerimiz bu maçı da boş geçmeyip yayınlayacaklar. 10964 - 12800 - 5/6 frekansından maçı seyredebilirsiniz fakat dikkat etmeniz gereken husus şudur ki maç esnasında bu kanal fta-biss şifreye girecektir. maçı seyredebilmeniz için uydu alıcınızın biss şifrelerinin kırılmış olması gerekmektedir. bunun nasıl yapılacağına dair internette gereken bilgiyi bulabilirsiniz. bu konuda daha fazla detay veremem, illegal duruma kaçabilir.

duhok tv : bir ırak kanalı. nss 12 uydusunda yer alan bir kanal. maç esnasında şifreye girip girmeyeceği konusunda herhangi bir bilgim yok. maçı bu kanaldan takip etmek istiyorsanız nss 12 uydusunun ayarlarının yapık olması gerekmektedir. tabi bunun için de çanak anteninizin çap vs de önemlidir. doğu ve güneydoğuda yaşayan vatandaşlarımız var ise ve çanak anten konusunda meraklısı var ise bu kanal da değerlendirilebilir. (şifreye girip girmeyeceği konusunda bilgim yok, tekrarlıyorum ve sorumluluk almıyorum)

obn bih : bir bosna-hersek kanalı. amos 3 uydusu üzerinden maçı ücretsiz seyredebilirsiniz. fakat bu kanalı ülkemizden seyretmek için büyük çapta bir çanak antene ihtiyaç var.

rah-e-farda : afganistan kanalı olan rah-e-farda bu maçı ücretsiz olarak veren kanallardan birisi. ayrıca bu kanal türksat 2a uydusunda yayın yapmakta. frekans bilgileri : 11987 - h - 2222 - 5/6. ayrıca kanal maç esnasında %90-95 ihtimalle şifreye girmeyecektir.

rte two/hd : irlanda kanalı. bu kanalı ülkemizden izlemek çok zor. fakat eğer sözlükte ingiltere, iskoçya taraflarında yaşayan sözlük yazarları varsa onlar için güzel bir alternatif olabilir çünkü bu kanal bu maçı ücretsiz ve hd kalitesinde yayınlayacak.

rustavi 2 : gürcistan kanalı. bu kanal türksat 2a ve türksat 3a uydularında da yayın yapmaktadır. türksat 3a uydusundan izleyebilmek çok daha fazla mümkündür. gerekli olan tek şey biss şifresinin kırık olmasıdır. frekans bilgileri : 12596 - 3700 - 5/6.

maçı ücretsiz veren kanallar bunlar. tabi ki bu maçı sadece bu kanallar vermiyor. d-smart tarzı bir çok platform bu maçı yayın listesine aldı. eğer bu platformları öğrenmek istiyorsanız özel mesaj gönderebilirsiniz. umarım yeterince yardımcı olabilmişimdir. maksat futbolu seven insanları dışarılara sürüklememek.