bugün

sevgilinin seni öpebilir miyim diye sorması

şöyle açıklanması gerekir ; büyük ihtimalle ilk öpücüktür ve yaşınız daha 16 civarlarındadır. çıkalı daha 2-3 gün olmuştur. heyecanlanırsınız ne yapacağınızı bilemezsiniz. kızdan da ters bir tepki almak istemezsiniz. sorarsınız. ilk ve son soruşumdu * cevap vermeden direk dudaklarıma yapıştığını hatırlıyorum ama * tabi kuralları çok daha sonra öğrendik isteyenler için açıklıyorum ;
- biz bu kızı gerçekten seviyor muyuz önce ondan emin olalım. o yokken de başka kızlara bakıyor musun yoksa sadece onu mu düşünüyorsun? cevabı sadece o ise alttakileri okumaya devam.
- kız konuşurken gözlerinizin içine gülümseyerek bakıyor mu? bu madde çok önemli şayet öyle ise kız da öpmek istiyor ama çekiniyor olabilir.
- kızın da bizi öpmek istediğine karar getirdik. diğer madde ortamın uygun olup olmadığını kontrol etmek? neredesiniz? ortam müsait mi? kimse var mı? her an biri çıkıp gelebilir mi gibi?
- kızlar için bu ortam önemli olduğundan çok iyi düşünmeniz gerekebilir. boş bir sahil ya da sinema salonları gayet uygun ortamlardır.
- everything is ok. sıra geldi konuştuğunuz konuya. konuyu öyle bir yerden bağlamalısınız ki. onu sevdiğinizi, onsuz yapamadığınızı ve son olarak çok heyecanlandığınızı söylemekte fayda var. bu heyecan kısmı kızı kalbinden vurur.
- kıza yavaşça yaklaşın. acele etmeyin. dudaklarınızı onun dudaklarına yavaşça yaklaştırın. unutmayın arada 5-10 cm bi aralık bırakın ve orada bekleyin gözlerinin içine bakın. onun sizi öpmesine izin verin bu daha çok hoşlarına gider.
- ilk temas olduğunda kendinizi tamamen bırakın. gözlerinizi kapatın ve yavaşça belinden sarılın.
- french kiss olayları için daha farklı özel taktiklerim var onları burada anlatmıyorum. premium üye olmak zorundasınız *