bugün

cüneyt çakır

manchester united ile beraber bu sezon şampiyonlar ligini noktaladığını düşünüdüğüm hakem.

1- rafael'in kale önünde topu elle kesmesine rağmen real madrid'in penaltısını yemiştir.

2- son dakikada sergio ramos'un ceza sahası içerisinde rakibine yaptığı faulu es geçip mancheste united'ın net penaltısı harcanmıştır.

bir de nani'nin tartışmalı kırmızı kartı var doğru veya yanlış hakemlerin takdirine kalmış bir pozisyon. nani tamamen topa odaklanmış ama her ne kadar kasten olmasa da arbeloa'yı sakatlayabilecek dengesiz bir harekette bulundu. ve hakemin kanaati kırmızı kart oldu. peki maçın ilk yarısında manchester united'ın kullandığı kornerde dengesizce hava topuna çıkıp topu değil de vidic'in suratını yumruklayarak uzaklaştırmaya çalışan diego lopez ?

http://c1303.hizliresim.com/17/6/kt2k8.png

sonuçta kasti olmasa da rakip oyuncuya ciddi bir darbede bulunuyor dieogo lopez. nasılki arbeloa'nın kaburgalarının kırılma ihtimali söz konusu olduysa, o pozisyonda da vidic'in bir beyin sarsıntısı yaşaması işten bile değildi.

vaziyet ne olursa olsun sertliğe hiçbir şekilde taviz vermeyen bir hakemin o pozisyonu es geçmesi beni şaşırttı doğrusu.

son olarak cüneyt çakır'ın bu yanlış yönetimine rağmen 'onu eleştirmemeliyiz, bizim çocuğumuz, işte bu yüzden ülkece geri kalmışız' diyen andavallar, sakın yanlışlarımızın farkına varıp düzelteceğimize, görmezden gelip hatalarımıza yalanlarımıza bin türlü kılıf uydurma çabalarımızdan dolayı geri kalımş olmayalım ?