bugün

kova burcu

bariz olarak kiskanildigi icin hakkinda yalan yanlis giriler olusturulmus burc. soyle ki;

yasantısı boyunca aykiri fikirleriyle hem kendisini hem de cevresindekileri sasirtir.
asla ozenti degildir, bilakis ozendiricidir.
basmakalıp tiplerden hic haz etmez. zaten girdigi ortamda kolayca kendisini belli eder.
degisime, ozgurluge sonsuz ihtiyac duyar.
okul hayatının parmakla gosterilen parlak cocugu olmayabilir ama en parlak ogrencinin mutlaka fikir aldigi kisilerdendir.
is hayatında ise etrafindakileri rahatsiz edebilecek boyutta rahat ve sogukkanlidir. hep kolay isleri tercih etmek soyle dursun; zor islerin ustesinden gelmesiyle taninir.
kova burcunun potansiyelinin tamami mensubu tarafindan bile bilinemez. (abraham lincoln' un hayatini incelerseniz, bunu siz de gorebilirsiniz.)
hayatinizda yakınınızda mutlaka en az bir iki tane kova burcu mensubu olması hayatiniza renk katacaktir. onlar arkadas canlisidir, gercek arkadastirlar.
digerlerine gore daha zararsız gozukmeyi tercih eder. zaten insancildir, hayatta kin tutmaz fakat kendisine yapilan yanlislari da hic unutmaz.
yasadiklari her anin degerini bilirler, neseli, hayat dolu insanlardir. ve bunun sonucu yıllar sonra bir anıyı hatırlayıp efkarlanabilirler, nostaljiklerdir. hatira degeri tasiyan seyleri saklamaya bayılırlar.
kova burcu mensubu hayatta agır abi, hanım aga gibi bir goruntu cizmez. cunku onlar var olan karakterlerdir. kova burcu mensuplari var olmayan, esi benzeri gorulmemis karakterlerdir.
hemen hemen hic biri de sulu gozlu, duygusal tipler degildir. duygusaldir ama duygusalligi mantiginin onune gecemez.
genelde cevresindeki kompleksli kisiler vardir, yukaridaki iletilerde bir kac ornegini gorebilirsiniz. fakat bunlar onu bunaltmaz, aksine eglendirir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar