bugün

terk eden sevgilinin çıplak resimlerini ifşa etmek

eğer hatunuma gerçekten bağlıysam yaparım bunu. izbandut gibi erkeklerin altına gireceğine adını orospuya çıkarırım da tüm sefil, aciz ve bir o kadar da şehvetle ağızlarından salya dökülen tüm erkeklerin atarım önüne. çünkü vücudu pazara çıkmış bir kadına yalnızca aç kurtlar gibi bekleşen acizler saldırabilir ancak.
hee bak ayrıca hiçbir hatunum terk edemez beni. yeri gelirse ya da canım isterse ben kıçlarına vuruveririm tekmeyi de üstümde statü yapamadan siktir olup giderler boş hayatlarına. eğer beni gemide ilk atılacak yüklerden biri görüyorsa hatunum ayrıca bunu da hak ediyor zaten.

ben hesap makinesinde yapılan en son işlemim, bazen o geri alma tuşu olmayan dandik hesap makinesiyim. ama hatunum dair herkes inanır buna, çünkü istediğim zaman cehenneme çevirebilirim hayatları. perişan eder, yakar yıkarım. öyle de gaddarım hee. hiç acımam koyuveririm tüm çıplak fotoğraflarını internete ki benim hakkımda konuşamasın. konuşsa da acizlerle muhatap olsun ki güçlüler benimle aynı ipte melodileri öldürüp aziz dostum harflerimi koz kullanarak mücadele edemesinler.

http://fizy.com/#s/1ahsy9