bugün

şahan gökbakar

CMYLMZ 1930 oyla 9.3 almışken şahan 2800 küsür oyla 2.2 almıştır imdb'den, işin garibi cmylmz bir defa bile çıkıp bundan bahsetmezken(sosyal medya bile dahil) şahan saydırmıştır.(zira şahan evde şömine keyfi yapıp g.t büyütürken cmylmz her gece kapalı gişe oynamaya devam etmekte)

bak şahan denilen sonradan görme arkadaşım, bok attığın cmylmz adlı kişi, karikatür çizen, çalışan, kendini sürekli geliştiren, kaliteli işler yapan, bunları yaparken halkın bir şekilde sevgisini kazanmış, bütün bunlardan oluşan bir kariyeri yaklaşık yirmi yılda, muhtemelen sen hala altına işerken karikatür çizerek yapmıştır. dolayısıyla senin onu eleştirebilmen için önce onun kadar bir meslek yılın olması lazım. senin filmlerini ancak kardeşin çeker, ne kadar boktan filmler olduğunu da bilmeyen yok zaten, togan'ı sallayan da yok, cem'in filmlerini ömer faruk sorak çeker, yavuz turgul çeker. sen filmlerinde ancak senin kadar kötü(pardon iyi) oyuncularla oynarsın, cem ise şener şen ile oynar. yani sen değil g.tünü yırtsan; s.kini kessen olmaz arkadaş, önce yerini bil, de ki biz de bu piyasadayız, iyi işler yapmaya çalışıyoruz, hayırlısı falan de, halk zamanla seni sever. zira bu halk en çok mütevazı olanları sever.

ha şu da var, o boktan filmine verilen imdb puanı bile çok aslında, ben ikinin altı olur diye tahmin ediyordum ama yine de çok vermişler. senin dört filminin imdb ortalaması 4.35 iken cem yılmaz'ın sekiz filminin ortalaması 7.35 imdb'de, ki dikkat et sayı daha yüksek olduğu halde ortalamada seni ikiye katlamış, sen neyin kafasını yaşıyosun?

allah aşkına sen film falan yapma, dikkat şahan falan çıksın televizyonlardan, o bize yeter.
güncel Önemli Başlıklar