bugün

wesley sneijder in transferi için ne dediler

erman boroğlu: çoh pahalı bir adam buuu! bitik zateen yavvv para sokağa gidiyorrr! o avrolar benim cebimden çıkıyoooorrr! hakkımı helaaal etmiyorruuummeeem! gemiş mi!? ben onun anasını zikiyieemm!!.

ziya mangül: gelir mi ki aceep? çok pehalı beee. gelmesin yazık galatasaray'a! gelmiş mi!? yazıklar ossunn!..

gökmen maldanak: yavvv bunu karısı edepssiiiz! bu adam türk kültürüneee uyimuyooor! paralara da yazukkk! almayın laaaan! neyy almışlar mı!? hayırlı olsun.

ahmet çeker: yazııık! avrolarrr gidiyooor! memlekete yazııık! yapmayınnn! borsa spekülasyonu buuuu!.. kandırıyolar milletiii!!.. açıklanmış mı!? tebrikleeeöörr..

sinan çengin...'sı: olmaaaz!.. gelmezzz!.. anzhi!!.. gelmiş mi?? hayırlı olmazz inşallah!!..

ümit tezat: almıyıinn gardeşım!.. yapmayıiin zarar ediysiiizzz. pokınızi yiyem zarardır bu yevvv!.. alınmış mıı!? tüüühhh gitti ya le oyııncıı!..

gördüğünüz gibii. bunlar böyle dedi. bunlar böyle dönek, yalancı, korkaklar. fener raul meireles denen orta sınıf ve 30'luk bir adama 10 milyon avro verince bu denyoların hiçbirinin sesi çıkmadı.
şimdi bir dünya yıldızı olan wesley sneijder galatasaray'a geliyo diye kendisine "pahalııiıoo!" diyolar.
ulan denyolar bu adamın bonservisine 7,5 milyon avro verildi lan!! piyasa değeri 20 milyon avro lan bu adamın hergeleler! sıçın kalın olduğunuz yere aha ööyyle!..

hepsinin şerefini s*kiyim o ayrı tabii.