bugün

andrei romanovich chikatilo

mahkeme sırasında memelerinde süt toplandığını ve bir bebeğe hamile olduğunu iddia edecek derecede kafayı yemiş ukrayna asıllı rus seri katil. garlardan ya da otobüs duraklarından, yiyecek ve yatacak yer bahanesiyle kandırdığı kurbanlarını boş bir araziye götürüp delik deşik ediyordu. eşiyle arasında cinsellik sebebiyle soğuk rüzgarlar esiyordu, sert bir disiplinle yetiştirilmiş ve sıkı bir komünist olan chikatilo, üstüste reddedildikten sonra nihayet evlendiğinde, akli melaikelerini kaybetmişti. bu sırada bir okulda öğretmenlik yapıyordu. bir gece, yurttaki bir çocuğa sarkıntılık yaparken yakalanınca kovuldu. yakalanana kadar, öldürmesine ne yazık ki avantaj sağlayan bir iş üstlendi: mühendislik. bu sebepten dolayı sovyetler birliği' ni bir baştan bir başa gezip kontroller yaparken, bir sürü kişiyi öldürdü.
bir gün, sivil polislerin yerleştirildiği bir istasyonda, kandırma bahanesiyle genç bir adama yaklaştı, ona dil dökerken omzunda bir el hissetti. elin sahibi, gecesini gündüzüne katan, moskova' da yaşayan ailesinden uzakta aylardır onu arayan komiser burakov' du. burakov, bir kaç kez etrafla garip biçimde ilgilenen bu adamı hatırlıyordu. çantasını açtırınca, içinden bıçaklar, ip ve vazelin kavanozu çıktı. evet, chikatilo yakalanmıştı.
citizen x adlı polisiye ve gerilim tarzı hollywood yapımıyla seyirciyi iliklerine kadar donduran filmde andrei chikatilo' yu jeffrey de munn, komiser viktor burakov' u stephen rea canlandırmıştır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar