bugün

hey girl

ortaokuldayken her ay çıkar çıkmaz aldığım, çabuk bitmesin diye de her sayfasında gereğinden fazla oyalanarak okuduğum dergi. dün akşam misafirliğe gelen 14-15 yaşında bir kızın elinde görünce dayanamayıp yine şöyle bir göz atayım dedim.

dergi baştan sona "one direction, justin bieber, burç yorumları, makyaj yapmanın püf noktaları, platonik aşkına nasıl açılırsın?" başlıklarıyla doluydu. kız bana büyük bir hevesle one direction üyesinde aşık olduğu tuhaf saçlı çocuğu gösterdi, grup üyelerinin özelliklerini saydı, burcuma göre henry'le yaşayacağım aşkın nasıl olucağı yorumlarını yaptı... -haha! henry'nin kim olduğunu bilmiyorum demeyin bana sakın.-

o değil de derginin 2012 versiyonunun 2000 versiyonlarından çok farklı olduğunu düşünmüyorum. aynı saçmalıkları zamanında ben de büyük bir keyifle okudum. yeri geldi justin timberlake fotolarını kesip sakladım yeri geldi odamın duvarlarına eminem posterleri yapıştırdım. arkadaşlarımızla "frado"nun hangimizin aşkı olduğu konusunda tartışmalar yaşadık, "leonardo di caprio'ya ilk ben aşık oldum, diğer kızlar ona bakamaz." tehditlerini büyük bir olgunlukla (!) kabul ettik.

neyse varacağım sonuç şu sözlük, ergenlik saçları şu şekilde olan çocuklara bile aşık olunan bir dönemdir ve aslında çok güzeldir.

http://www.google.com.tr/...&biw=1152&bih=752