bugün

ebenin amı ali sami

olay an ve an şöyle gelişmiştir:

-a.s.a.: turgay abi bak sana bişey söyliyim mi
-t.ş.: tabi söyle
-a.s.a.: yönetim dese ki ali sami alkışı sahaya sürüyom arkadaş, adam libero oynıycak dese adam sesini çıkarmıycak yav, vallahi billahi yav..
-t.ş.:yaauv yok ebesinin a** yav, yok ebesinin şeyi ( bu anda ali sami kopmayla şok arası bir hisle kahkahayı patlatıyor, ahmet çakar ise lafı duyar duymaz şöyle bir irkilip önce noluyoruz diye güntekine bakıyor ve içinden boku çıktı işin kaç gün kapatırlar acaba kanalı diye düşünerek kıkırdamaya başlıyor) öyle şey olur mu, olur mu öyle şey yav, bırak yav,git yav..
( burda ziya şengülle ali sami aynı anda araya giriyor )
a.s.a.:öle öle ya yapar, vallahi öle bir durum var..
z.ş.:şimdi bi dakka, bi dakka sevgili ali, bi dakka müsaade eder misin..
(turgay şeren toparlamak istiyor ama pek yaratıcı değil)
t.ş.: olur mu öyle şey yav, yanlış bişey, olur mu öyle şey..

4 kare de ayrı ayrı incelenmelidir. ilk seferde tabii ki büyük bomba olan turgay şeren'e bakılmalıdır. ağzından çıkanı farkettiği anda kalabalık içinde sesli osuran birisi gibi vaziyeti kurtarma çabası içine girip başarısız olmuştur. ancak ali saminin öyle de bi durum var şeklinde gelen ikinci tahriğini başarılı bir şekilde savuşturmuştur.

ikinci seferde ahmet çakar'a bakmak yerinde bir tercih olabilir. zira ahmet çakar olayın nası boka satdığını farkeder farketmez önce irkilip, daha sonra muzip bir çocuk edasıyla bıyık altından gülmektedir. zira bu sahne güldüğünü pek görmediğimiz, hatta darth vader benzetmesi yapılan ahmet çakar'ı*içten bir şekilde gülerken gördüğüm tek sahnedir bu arada.

ali sami alkış zaten olayın baş kahramanlarındandır. patlamaya hazır olan turgay şeren'e böyle bir laf söylemesi yangına körükle gitmenin alasıdır. zaten biraz olayı perdelemek adına biraz da ulan bu adama bunu da sölettim gibi bir düşüncenin verdiği hazla kahkahayı basmaktadır.

ziya şengül ise zavallılaşmıştır. rakı masasından kalkıp geldiği için vaziyeti idrak edememiştir. zira oturuşuyla spor yorumcusundan çok herhangi bir kahvede okey oynayan birini anımsatmaktadır. kıpkırmızı olmuş suratlarıyla hem turgay şeren hem de o sanki programda diilde yazlık evin bahçesinde rakı muhabbeti yapar gibilerdir.

videoda görünmeyen ve surat ifadesini en çok merak ettiğim kişi ise güntekin onay'dır. çünkü utangaç karakteriyle programı sunarken özellikle ahmet çakar tarafından sıkça ezilmiştir.*

neticede beni her izlediğimde kahkaha krizlerine sokan mükemmel bir olaydır. turgay şeren'in tarzı budur. kaç yaşına gelmiş adam, gaza gelip canlı yayında olduğunu unutuyor tahminen. nitekim müthiş bir bombası daha vardır onu da sizlerle paylaşalım:

star tvde şampiyonlar ligi maçlarıdan birinin yayını öncesinde yaşanan bir problem sonucunda "ahmet yapacağın işi s.keyim" gibi bir cümle sarfetmiş ve televizyon başında babamla yerlere yatmamıza sebep olmuştu.
güncel Önemli Başlıklar