bugün

squee

Başlangıçta şunu belirtmek lazım ki; bu entry zorlama olmakla birlikte hırs, inat ve gösteriş nüveleri barındırmaktadır. Çok dikkate alınmaması gerekliyse de çömez bir sözlük yazarının * yazara feryadıdır.

Bu yazarı ifşa etmek mümkün değildir. Çünkü zaten gıcıklığını alenen belli etmektedir yazar. Yeni gelen zavallı çömez yazarlara kök söktürür. Çaylaklıktan yeni çıkmış, sudan çıkmış balık gibi sözlükte dolaşan yazarların baş belası olur.

Bu yazar bilmelidir ki; bir cümle sadece yüklemden de oluşabilmektedir. Oysa yazarımız içinde en az bir yüklem barındıran iki kelimeyi cümleden saymayarak çömez yazarın itibar görmek için entry kastığını iddia etmektedir. Oysaki çömez yazar sözlükte nasıl itibar görülür, entry niye kasılır tam olarak bilmemektedir bile.

Ayrıca bu yazar çömezin ruh halini bilmeden tabiri caizse ağzına geleni söylemektedir. Misal; üniversiteye hazırlanırken imla kurallarını takıntı haline getirmiş çömez yazar aslında gazetelerde dahi anlatım bozuklukları ve imla hatalarını düzeltmektedir. Yazık ki çömez yazarımız klavye kullanmakta pek maharetli değildir. Klavye kullanmayı beceremeyen zavallı çömez bilmeden oraya buraya gereksiz harf sıkıştırmaktadır. Bu yazar ise yaptığı yazım yanlışlarını çömez yazarın yüzüne bir tokat gibi çarpmaktadır. Çömez yazarın intihara sürüklendiğinden habersizdir nasılsa. içi çok rahattır.

Lakin bu yazarın hayata bakış açısında öyle bir yanılgı var ki tüm bu yaptıklarını ezip geçmektedir. Keskin çizgiler barındırmayan her düşüncenin * dışa vurumu onun için gereksizdir. Oysaki insanın duygusal kimliğini, hayatta hiç yer tutmayan ayrıntıları yorumlayışı ele vermektedir.

Yine de bu yazar çok başarılı bir yazardır. Tuttuğunu koparmaktadır. Çünkü ''Senden bir şey olmaz. Sen çeyizini hazırla'' diyen hocası karşısında dahi aldırmaz tavırlar sergileyen çömez ilk defa hırs yapmıştır. Öyle ki tembel çömez şu anda üşenmeden bu yazıyı yazmaktadır.

Sonuç olarak çömezlerin dikkat etmesi gereken bir yazardır. Tabi ki tüm bu gerekçeler yazarın sevilmek için umut vaat ettiği gerçeğini göz ardı etmemelidir. Kendisi zaten, hak verilmez alınır, mantığıyla mı bilinmez saygınlığı kazanmıştır. * * * *