bugün

koministimam

sevgili imam...

her sözlükte numunelik olarak bulunur senin gibilerden. bir dünya görüşü olmayan yaşamı lay lay lom şeklinde yaşayan tiplerdir.hayata karşı duruşları olup bitenler hakkında düşünceleri belirli bir birikimleri yoktur.amaçları mümkün oldukça vasat zekalarıyla ilkokul seviyesinde esprileriyle kendilerini eğlendirmektir.
uzun yazılar yazan veya spesifik konularda ciddi yazılar yazan yazarlara ifrit olurlar. çünkü böyle yazarlar onların ne kadar aptal olduğu gerçeğini yüzlerine tokat gibi çarpar.

kendilerinde ortaya çıkan bu yetersizlik duygusunun verdiği öfkeyle,

"ulen ben de istesem ciddi yazılar yazarım ama değmez" "ben burada sırf dalga geçmek için yazıyorum" "bu yazdıklarım benim gerçek fikirlerim değil" "eğer istersem bilimsel makale bile yazabilirim ama sizin gibi sığırlara yazmam"

tarzında laflar ederek saldırıya geçmeye başlayan tiplerden biri olmak acı bir duygu olsa gerek. uzun yazılar yazan insanlara çamur atarak onları aklınca kendi zavallılığına, kendi çukuruna çekmeye çalışır. ona göre,ciddi yazılar yazan insanlar karizma kadın peşindedir de otla bokla dalga geçen insanlar çok ulvi amaçlar için burdadır sanki..

burası bir sözlüktür..önüne gelene bu sıfat veriliyor olsa da neticede herkes yazardır.yazarların düzgün usturuplu yazılar yazması bazı akademik konulara değinmesine bok atmak da neyin nesi?
ne yapacaktı sözlükçüler? senin komik olduğunu zanneden vasıfsız beyninin üçüncü sınıf esprilerine mi güleceklerdi? haklıymışsın deyip seninle kutu kutu pense mi oynayacaktı?

sen adama ciddi yazılar kasma diyorsun bu yazılar yararsız diyorsun da, senin içinde zerre kadar fikir barındırmayan üstüne üstlük komik de olmayan siktir boktan yazılarının kime ne faydası var sanki?
birazcık dürüst ol ve de ki:

aklım basmıyor, cahilim o konularla ilgilenmiyorum ben. hayatım gırgır şamata ucuz müzikler dinlemekle geçiren yetersizliğimi zavallığımı insanlara saldırarak kapatmaya çalışan basit bir insanım.

en azından dürüst olmak bir erdemdir. yok gerçekten kendine güveniyorsan o beğenmediğin okumaya üşenip anlamaya bile çalışmadığın yazıları analiz et. altına kendi fikirlerini yaz ve çürüt.görelim derdin neymiş?
yani anlamadığın ilgilenmediğin zerre kadar fikir sahibi olmadığın konularda yazı yazanlara çamur atma.kendi evinin önünde kendi arkadaşlarınla oyna kısacası.

kimi insan vardır küçücük çocukla konuşurken bile felsefe yapar. kimi insan vardır boş bir insandır.alimlerle bile daşşak geçer.bu kendi kişiliğinle ilgili bir şey.nerde olduğun,burdaki yazarların profiline göre şekilencek değil herşey.bir kişi seni anlıyor olsa yeter zaten.illaki herkesin anlaması gerekmiyor.

özgün bir yazı yazan hiç kimse varoluşçuluktan,psikanalizden,postmodernizmden,minimalizmden ufak hesaplar için iki tane kıytırık şuku veya bir kadının gönlünü kazanmak için falan bahsetmez.bu birikimin yoksa bunu zaten yapamazsın.ne kadar uğraşırsan uğraş o kapasiteye sahip değilsen bu seni ele verir.kadınlarda böyle uzun yazılar erkeklere ayılıp bayılmaz hani.çoğu bunları sıkıcı bulurlar.okumaya üşenirler.kadınları etkilemek için böyle şeyler yapmaya falan gerek yoktur.yavşak olmanız çoğu zaman yeterlidir zaten.

örneğin şu kötü twite bakınız ne kadar vasıfsız,yavşak,gereksiz ,lüzumsuz, insan varsa aç çakallar gibi kadınların etrafında dolanır ve istediğini elde ederler.tam tersine adam gibi yazan yazarlara tepki gösterenler kadınların nick altına yavşaklık yapmaktan başka bir halt yemezler zaten.

onun için izin ver de düzgün yazılar yazan bir kaç kişi var onlar da yazmaya devam etsinler.en azından şuraya gelmemizin güzel bir amacı olsun.