bugün

kova burcu kadını

"ben mi arkadaşın x in falan organizasyonu mu?" denildiği anda başından kovalarca su dökülen,başka etkiler almışsa sevgili kişisini tercih edebilecek olsa bile ömrü boyunca bu yapılanı unutmayabilen bir dişi.
Aynı zamanda etraftakilerin bir problemden ötürü strese girdikleri zamanda "plansızlığını" kırarak doğaçlama plan yapıp durumu çözdükten sonra eski "plansız" haline dönebilen,ikili ilişkilerdeki bariz haksızlıkları kaldıramayıp isyan eden,misilleme yöntemi kullanmaya karar vermişse vermek istediği dersin ne olduğu konusunda kendisinden bir el kitapçığı istenmesi gereken,gecenin bir körü otogardan geçerken yahut çevre yoluna sapmışken "hadi falan yere gidelim değişiklik olur" diyen ve kimseyi ikna edememişse "sağda inecek var" deyip kendisi istediği yere giden bir kadın.
Bir ilişkide,eğer elinizde tutmak istiyorsanız öncelikle hayatta aradığı şeyin ne olduğunu ezbere bilmeniz,bulmanız gerekir. ayrıca "aşk,sevgi ve tutku geçince geriye ne kalacak" sorusuna da tatminkar bir cevabı eylem yönünde verebilmelisiniz.
güncel Önemli Başlıklar