bugün

hakli

(#17429422) entrysinde hebele hübele deyip metnin tamamını okuyucuyu sıkmamak için vermedim diyebilen kişi.oysa ki tartışmanın başladığı şu (#17427351) entrysinde ortalığı bulandırmak için ortaya attığı iddiaların tam metni

--spoiler--
efendiler! içinde bulunduğumuz şartlara rağmen safsatayla, münakaşayla, nazariyatla vakit geçirdiğimizi görüyorum. hakimiyet ve saltanat hiç kimseye ilim icabıdır diye münakaşa ile mügalata ile verilmez. hakimiyet ve saltanat kuvvetle, kudretle, zorla alınır.türk milleti de hakimiyet ve saltanatı bil fiil isyan ederek kendi eline almıştır.bu olmuş bitmiş bir durumdur.mesele, 'hakimiyet ve saltanatı bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız' meselesi değildir.mesele bu zaten olmuş bitmiş durumu ifade etmekdir.bu herhalde ve mutlaka olacaktır. burada toplananlar meclis ve herkes,meseleyi bu şekilde görürlerse fikrimce uygun olur. aksi takdirde yine hakikat ifade olunucaktır. fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir.

--spoiler--

budur. eğer sen şu kadarcık metni okumaya sıkılıyorsan, okuyup da başka anlamlar çıkarıyorsan o senin bilgi kıtlığın anlama yeteneğin ve niyetinle ilgilidir. aslında bu ve benzeri başlıkların tümünde yaptığımız gibi önce güldüm sonra bastım eksiyi deyip geçmeliydik, ama insanız işte bir anlık boşluğumuza denk geldi. ama bir kez daha üstüne basa basa söylüyorum. söz konusu konuşma milletvekillerine söylenmiştir, ancak hedef milletvekilleri değil, saltanat ve istanbul hükümeti'dir.