bugün

motorola motoluxe

motorola'nın fiyat performans açısından ürettiği en iyi telefonlardan birisi. tasarımı gayet hoş, malzeme kalitesi de elde tutulduğunda güven veriyor. kullanmakta olduğum süre zarfında gördüğüm olumlu olumsuz yönlerini maddeleyerek belirtecek olursam ;

+ tasarımı fazlasıyla göz alıcı,
+ ekranın sol alt kısmında bulunan bildirim ışığı çok hoş,
+ 800 mhz işlemcisi bu telefon için gayet yeterli,
+ henüz çalıştıramadığı uygulamaya rastlamadım,
+ fiyatı hak ettiğinin gayet altında bir değerde,
+ dokunmatik ekranı gayet hassas,
+ çoğu dokunmatik telefonda güneş ışığında rastlayamadığınız netliği bu telefonda fazlasıyla hissediyorsunuz,
+ stabil tarayıcısı yeterli düzeyde,
+ dolu sitelerde ufak takılmalar olsa da fiyat ve işlemci hızına göre çok başarılı,

- kamerası 8 MP izlenimi vermese de gündüz çekimlerinde bu seviyeye yaklaşıyor,
- kullanım kolaylığı açısından vasat. telefona alışmak biraz zaman alıyor,
- 720p video çekimi yok,
- teknik servis açından tercih edilmeyebilir,
- motorola tarafından verilen destek asgari seviyede.

ezcümle paranızın hakkını sonuna kadar veren, 3.5 inç ekran boyutuna, 3 megapiksel kameraya, 800 mhz işlemciye sahip telefonların marka takıntısından mütevellit 800-900 liraya peynir ekmek gibi satıldığı piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi telefondur kendisi. tasarım olarak şu ana kadar üretilen dokunmatik telefonlar arasında benim için ilk 3 arasındadır. eğer telefonunuz yenilemeyi düşünüyor, fazla da param gitmesin ancak akıllı telefonlardan beklenen performansı ve kaliteyi bana sunsun diyorsanız gönül rahatlığıyla bu telefonu size tavsiye edebilirim.

not : en çok motorola atrix ile karşılaştırılıyor bu telefon. şu yadsınamaz bir gerçek ki ; atrix performans açısından bu telefona göre çoğu konuda üstün. fakat tasarım açısından kesinlikle atrix'e göre bu telefon zannımca çok daha göz alıcı. iki telefonu da kullanmış biri olarak aradaki performans farkı çok üst seviyelerde olmasa da, tasarım ve göze hoş gelmesi açısından motoluxe fazlasıyla ağır basıyor. zira atrix ve çoğu dokunmatik telefon amiyane tabirle ''odun gibi'' bir görünüme sahip. motoluxe'ün bu açıdan albenisi fevkalade.