bugün

pavyon

masaya gelen şamdanın bile para olduğu yer. işemeye gidersiniz bir bakarsınız kapıda bir adam anlarsınız ki işemek bile paralı.kemal sunal ın bir filminde buna benzer bir replik vardı galiba neyse.

sabah saatlerine kadar eğlence sürer durur. ilk başta popstar yok detonestar yarışmalarından elenmiş bir hatun çıkar 2 saat program yapar. sonra dj çıkar. sonra fasıl başlar sonra yine dj çıkar. öyle acaip bir yerdir.

ama hizmet üst düzeyde. şöyle rakı bardağına bir bakarsınız hemen yanınıza garson geliverir; " beyefendi buz ister misiniz?" diye. sigarayı elinize almaya görün hemen çakmakla bir garson bitiverir yanınızda.

kons konusuna değinmeden olmaz. bu hususta gidilecek yer önemlidir. şu sıralar pavyonların bir çoğu ukraynalı, moldovyalı veya rus konslarla kaynıyo. öyle yerler daha iyi tabiki. ama bu kadınlar maaşalah sünger gibi. içtiği bir bardak viski ortalama 60-70 papel.* papel diyorum bak işte pavyon ağzı budur. bir bakarsınız hatun göz açıp kapayıncaya kadar iki kadeh viskiyi hiç etmiş. bu nedenle masaya oturmadan önce "acelemiz yok, yavaş iç" gibi telkinlerde bulunmak faydalı olur, bunu yaparken utanmaya gerek yok zira herkes bunu yapar.

sabah 6-7 gibi dışarı kons çıkarabilirsiniz. bunun için dayıya biraz çıkmanız lazım. tabi sonra hatunda para alıcaktır. sonrasınıda ayarlayın be abicim.