bugün

gül kendine

albümün hikayesinden bir parça:

yıl 2001, yeni albümleri için daha profosyenel şekilde hazırlanmak isteyen mor ve ötesi grubu üyeleri sabit bir çalışma ortamı * ararlar. karadenizli bir emlakçı ortaköy semtinde kendilerine sağlam gözükmeyen bir daireyi gösterir. harun tekin evi görünce "bu daire depreme dayanıklı mı?" diye tepki verir. bunun üstüne çok bilmiş emlakçı " ne çok boş konuşuyosun" der. ortam gerilir, fakat kiranın ucuz olmasından ve grubun o aralar biraz züğürt olmasından dolayı kontrat imzalanır ve çalışmalar başlar.

albümün bitmesine doğru zabıta elinde dairenin orta hasarlı olduğuna ve daha önce mühürlendiğine dair bir raporla gelir. mühürü söken emlakçı sırra kadem basmıştır.
bir an önce albümü bitirmek isteyen grup cezayı ödemek zorunda kalır, kira normalin bir buçuk katına mal olur. bu kazıktan etkilenen grup üyeleri birkaç gün sonrası hem emlakçı hem kendileri için gül kendine'yi yaparlar ve albümün adını da daha mutlu olamam'dan gül kendine'ye çevirirler. gruptaki hiç kimse emlakçıyı unutmayacaktır...