bugün

atatürk olmasaydı da babamızı bilebilirdik

bok bilirsin evladım denilecek saçmalık.

yunan polatlıya kadar geldi. gerizekalılar, yok efeler vardı yok çeteler vardı der durur. ulan şerefsiz, vardı da polatlıya kadar nasıl geldi düşman. mustafa kemal ankara'da ziraat mektebi'nde çalışırken, elektrik tellerini kesip havaya da iki el sıkarak kaçacak kadar nasıl yaklaştı.

o düşmanı durdurmak için düzenli ordu kurarak, arkasına da kongrelerle milleti organize edip siyasi irade koyarak teşkilatlandıran, sonra hem meclise hem orduya başkanlık ve komutanlık yapan adam mustafa kemal.

ha babanı bilir miydin, mesele oydu di mi? babanın dna'sını falan neyse işte o testten çıkacak olan, onu bulurdun. ama babanı bulup da o dna'yı eşleştirebilir miydin bilmem. diyelim ki eşleştirdin evladım, yorgi derse ki ulan piç siktir git, sen git anan gelsin bi daha derse ne diyeceksin? al sana ihtimal evladım. o kadar sıcak bir aile tablosu değil sanırım.

hem o dna testi, sadece babanın kimliğini çıkarırdı ortaya. yumurtaya ulaşan spermin sahibini. lan biyolojik özürlü gavatlar, yumurtaya ulaşmayan spermlerin çetelesini de ayrıca sen mi tutacan? bak ananıza saygımdan bişey diyemiyorum, azıcık insaflı olun.