bugün

eymir gölü

sonunda odtü tarafından araç girişine kademeli olarak kapatılacak doğal güzellik. ana giriş kapılarından üniversite otobüsleriyle ulaşım sağlanacakmış. bisikletle antrenman ya da geziye çıkan sporcuları rahatlatan haber. arabanın olmadığı bir yerde özgürce pedallamak herkesin hakkı kanımca.

--alıntı--

ODTU Eymir Golu’nde hafta sonlari yasanan trafik sorununu cozmek, dogal cevreyi korumak, mensup ve misafirlerimizin yogun arac trafiginden etkilenmeden Gol ortamindan yararlanmalarini saglamak amaciyla yeni bir uygulama baslatilacaktir.

Bu uygulama kapsaminda, Cumartesi ve Pazar gunleri, Gol’un Golbasi ve TRT kapilarindaki otoparklardan kalkacak ODTU otobusleriyle Gol cevresindeki duraklara ulasim saglanacaktir. Bu uygulamaya paralel olarak, Eymir Golu’ne arac girisleri kademeli olarak kisitlanacaktir.

Otobus seferleri 29 Eylul 2012 Cumartesi gunu baslayacak ve 9.00 - 20.00 saatleri arasinda surekli olarak verilecek otobus ring seferlerinden mensuplarimiz ve Gol Karti olan/olmayan tum misafirlerimiz yararlanabilecektir. Deneme uygulamasi suresince otobus hizmeti ucretsiz olacaktir. Otobus seferlerinin saatleri asagida verilmektedir.

Bu uygulamaya paralel olarak, hafta sonu arac kisitlamasi 13 Ekim 2012 Cumartesi gunu baslayacaktir. Bu tarihten itibaren, mevsim boyunca, hafta sonlarinda 11.00 – 19.00 saatleri arasinda Gol’e arac girmeyecek; bu saatlerde tum misafir ve mensuplarimiz araclarini Golbasi kapisindaki ve TRT kapisindaki otoparklara birakarak ring otobusleriyle Gol’e ulasacaklardir.

Duzenleme sonuclari izlenerek, yogun kullanildigi mevsimlerde Eymir Golu’ne hafta sonlarinda arac girislerinin tumuyle kaldirilmasi amaciyla uygulama genisletilecektir.

ODTU Eymir Golu dogal cevresinin korunmasi ve tum Ankara’lilarin arac trafiginden etkilenmeden Gol’den yararlanmalarini amaclayan bu uygulama desteklemeniz dilegiyle ve saygiyla bilginize sunulur.

genel sekreterlik

--alıntı--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar