bugün

gerici

eskiye bağlı kalandır.

bugün kendini yüzyıllar öncesindeki yeniçeriler gibi hissedip tıpkı onların genç osmanı asması gibi başbakanı asma gücünü kendilerinde bulanlardır.

630lu yıllarda yazılan kuran'ın incil ve tevrat gibi asimile olmaması için taaa 630lu yıllardaki dini hükümlerini yerine getiren, kutsal kitabına cennetten arsa satın alma, siyonizm gibi kendi dünyevi menfaatine olacak hedeleri sokmayan, dinini olması gerektiği gibi yaşayan, dinini ayaklar altına almayan, dinini vicdanı hür bir şekilde yaşayandır.

laikliği yıllar önce atatürk'ün söylediği gibi sadece din ve devlet işlerini birbirine karıştırmamak olarak agılayan, bugun bazı çevreler tarafından atatürk'ün söylediğinden farklı algılatma kaygısı gütmeyendir. bu yönüyle atatürk'ün kemiklerini sızlatmayandır.

90. yılda 10. yıl marşı söyleyendir. hala türkiye'de bir yaratık olarak 15 milyon genç olmadığının farkında olan ve ona göre hareket edendir.

van rektörü gibi yaptığı tarihi eser kaçakçılığını 1938 yılında vefat etmiş bir insanın isminin arkasına saklanarak geçiştirendir.

28 yıldır aynı siyasi partinin koltuğunda oturup, hala halkın 28 yıl öncesinde olduğu gibi kendini desteklediğini zannedendir.