bugün

31 ağustos 2012 chelsea fc atletico madrid maçı

atletico'nun mükemmel bir sonuç alarak kupaya uzandığı maç olmuştur. böylece atletico, son 3 yılda 2. süper kupasını almış oldu.

chelsea savunma olarak çok dağınıktı. özellikle sağ kanattaki ivanovic-ramires ikilisi hücumda ve savunmada vasatın oldukça altında bir oyun sergilediler. stoperdeki cahill-luiz ikilisi de evlere şenlik bir performans göserdiler. özellikle atletico'nun attığı ikinci golde luiz'in hamle hatası çok amatörceydi. tery'nin yokluğu fazlasıyla belli etti kendisini. atletico maç boyu o kadar iyi alan paylaşımı yaptı ki, chelsea topla daha fazla oynamasına rağmen bir türlü duvarı aşıp pozisyon yakalayamadı ki gol dışında çok net diyebileceğimiz bir pozisyonları da yok.

atletico muazzam bir takım oyunu sergiledi. genelde topu rakibe verip, kanatları da içeri çekip mükemmele yakın bir savunma yaptılar. topu kaptıkları andan itibaren içeri gelen kanat oyuncuları tekrar açılıp boş koşular yaptılar. inanılmaz hızlı hücumları sayesinde chelsea'yi adeta bayılttılar. özellikle fizik olarak rakibinin çok çok üzerindelerdi.

bir parantez de radamel falcao içini açmak gerekir. kendisini daha önceden zaten biliyorduk ama, ceza sahası içerisindeki en tehlikeli hücumcu olduğunu bugün bir kez daha kanıtladı. 6. dakikada attığı golle süper kupa tarihinin en erken golünü attı. **. kendisi için ne desek az olur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar