bugün

uludağ sözlük

5249605487961 tane yazarı bulunup sadece 3-5 tanesinin yazdıklarının okunabilirliği olduğu sözlük oluşumu.
bu noktada yazarlar kendi aralarında 3'ye ayrılıyor: yazanlar, yazdıklarını sananlar ve yazamayanlar.

yazanlar: ne yazık ki yazdıkları entryler açılan saçma sapan onlarca başlık ve entrylerin arasında kaybolup gittiği için kimse farkına varmıyor bile. öyle ki içinde ibnelik, sululuk barındırmadığı için kimse okunmaya değer görmüyor... arada kaynayıp gitmiş oluyorlar.

yazdıklarını sananlar: tiksiniyorum sizlerden, hakketen. midemi bulandırıyorsunuz. bu tarz arkadaşların nick altlarına dikkat edin, sayfalarca ya geyik yapılmıştır ya da laf salatası. ulan bir bakıyorsun ki bilmem kaç sayfa nick altı döşemişler, enfes yazar, müthiş yazar.. biri de demez ki ulan iyidir hoştur ama sik gibi yazar. ne yazması günlük bile tutamaz. ama yok amına koyim. herkes şahane, herkes pırlanta, herkes birbirini çok seviyor burada. yahu merak edip iki tane entrysini okuyorsun harcadığın beş dk.lık vakite içi acıyor insanın içi. e hani muhteşem yazar? bence yazamaz. yazamamış yani. ben baktım bir şey göremedim. olmamış. ama olmayan sadece yazıları değil. karakterleri de. ne demiş hande yener? çiğ mi? hı hı... eleştireyim desen bok atıyorsun diyecek. çünkü hazımsız. eksi oy verecek olsan bunalıma girecek, yazık. burdan aldığı artı oya bel bağlamış. çünkü yalnız ve mutsuz.

bazıları ciddi ciddi sözlükten bir şeyler bekliyor. kimisi erkek arkadaş, kimisi karı-kız, kimisi popülarite, kimisi oy.... falan filan. örnekler çoğaltılabilir çoğaltılabilir de, keşke bunlar sadece birer örnekten ibaret olabilse. ulan yeminle çok garip insanlarsınız ya. eleştirme yok, eksi oy yok hep sevelim hep okşayalım. rabbena hep bana.. oldu mu şimdi? var mı hakketen öyle bi dünya? buna mı inandırdın sen kendini? ay, kimisine mesaj atarsın cevap vermez. niye abi? daha havalı oluyormuş. gelen mesajları önemsemiyorum kimseyi siklemiyorum havası bu. adam buna ihtiyaç duyacak kadar zavallı. evet. böyle bir saçmalığa gereksinim duyuyorsun zavallısın canım.

kimse sizin ne yazdığınızı asla okumaz, ne yazdığınızla ne anlatmak istediğinizle falan asla ve kata uğraşmaz. mesela bu entryi de kimse okumayacak.

köpekler yazar olsa alacağı nickler, kediler, eşekler falan yazar olsa açacağı başlıklar daha önemli tabii. hani kötü bir rüya görürsün hayra olsun diye suya anlatırsın ya.. bu da öyle bir şey işte. bende sözlüğe yazıyorum. kendi kendime.. zaten moralim bozuk iki kg almışım.. he göt oğlanı he... komplekse girdim size bok atıyorum burada? tammmam?