bugün

kos

türkiye'ye en yakın olan yunan adasıdır. gidiş için vize şarttır. vapurların gidiş dönüş 12€ olmasına bakmayınız yunanistan'dan vize almak 70€ dur(kapıdan). vizeyi aldığınızda eğer otel rezervasyonu göstermezseniz bu vize 1 günlük verilir. yani gidiş dönüş 6 saatlik kos gezisi baştan 82€ sokar.
eğer 6 saatlik zamanı iyi programlarsanız adanın arkasından kefalos'tan denize girebilirsiniz. eğer heyecana gerek yok azıcık gezeyim azıcık yüzeyim derseniz marinadan indiğinizde sağda city tour var (5€) ardından marinadan sol tarafta avra beach var. gayet şeker bir yer, ayrıca lüks görünümüne göre gayet ucuz. (hizmet sektöründe türkiye bir numara yalnız bunu unutmayın. )
türkiyeden 6 saat uzaklaşmışken türk kahvesi canınız çekerse o da var. yalnız yunanistan'a gitmişken frape için dondurmalısından.
deniz biraz hızlı derinleşiyor aman dikkat.
ah neden verdik adaları dedim sürekli ama olanla ölene çare yok!
bir de bu adalarda yunan askeri falan olmaması gerekiyor diye biliyordum ama kocaman deniz savaş gemisi vardı iki tane. nasıl olabilir bu demeden bodrum'a döndük zaten. ouzo için. free shoptan dönüşte alışveriş yapın. yunanistan'a da gidin çok güzel.

ay az kalsın unutuyordum; mavi panjurlu beyaz çok nadir bu adada. hayal kırıklığı olmasın.