bugün

sözlük kızlarının hepsinin şişman ve çirkin olması

kesinlikle katılmadığım önermedir. sonra vay efendim neden kızlar bana msj çekmiyor. vay efendim neden ben meme mıncıklayamıyorum falan... böyle salak salak konuşulursa tabi ki kızlar siklemez. sonra siklenmiyorum deyip, sözlük kızları şişkodur, sözlük kızları çirkindir, sözlük kızları ucubedir falan.. bu çok ayıp.

arkadaşlar gerçekten edepli yazılar yazarsanız, bilgi yüklü giriler falan girerseniz tüm kızlar ilgi gösterir. cidden bak. ulan anlayamıyorum bu liselileri ya. manken gibi kızlara şişko diyolar. bunu diyenlerin arasında 1. ve 2 nesiller de var. sorsan hiç sevişmemişlerdir. niye?

çünkü salak hepsi. sen şişko dersen, sen sümüklü dersen, sen kızı kötülersen kız sana yanaşır mı? tabi ki yanaşmaz. unutulmamalıdır ki. kadının en büyük viagrası tatlı sözlerdir. hem şişko olsa nolur amk. onlar da çok tatlı oluyolar. hadi diyelim çor çirkin. kese kağıdını icat eden dallama çilekle, domatesle, kirazla sevişmek için mi icat etti bunu? salak olmayın lütfen. lütfen acık kafanızı çalıştırın. hacı şakirin 4 lü paketine bile paso zam geliyor, demedi demeyin..