bugün

okan çabalar

Şöyle güzel bir röportajı yayınlanmış oyuncu;

http://www.sabah.com.tr/g...k-beni-ikinci-kez-dogurdu

--spoiler--
...............
- Benim içimde hep vardı oyunculuk. Babam ben çocukken, elektriklerin kesildiği günlerde sandalyelerin arasına tülbent gerip Karagöz- Hacivat oynatırdı. Ben o zaman çarpılmıştım işte... Bir de babam çok sinemaya götürürdü bizi; 80'lerin tüm filmlerinin damgası vardır benim üzerimde ama ailem, her aile gibi oyuncu olmamı istemedi ve engel oldu.

- Peki sizdeki cevheri kim keşfetti de gişeden sahneye transfer oldunuz?
+ O cevheri ben keşfettirdim! ışıl Kasapoğlu, izmir'e geldi ve çocuk oyunu için bir seçme yaptı. O seçmeleri geçip bahsettiğim çocuk oyununda oynadım. Ayrıca çalıştığım tiyatro firmasının sahibi, beni Sumru Yavrucuk ile tanıştırdı ve ben o dönem 'Yalnız Kadın' adlı oyunun sahneleyen Sumru Hanım ile birlikte turneye çıkmaya başladım.
............

- Sumru Yavrucuk; bugün yakaladığınız başarı için ne diyor?
+ Çok gurur duyuyor tabii! Beni ikinci kez doğuran kadındır Sumru Yavrucuk. Belki de benim hayatımı kurtarmıştır. Annemden sonra ikinci kez doğurdu beni çünkü bana çok inandı. Çok iyi bir hoca zaten. O benim hayatımda çok çok özel bir yere sahip, ben de onun için özelim. Benim hayalim, ileride onunla bir film yapmak... Hatta şu an bir senaryo yazıyorum.
........

- Programda sizin canlandırdığınz 'Hakkı' ile irem Sak'ın oynadığı 'Sinem' sevgililer... Gerçek hayatta da sevgili olduğunuz sanılıyor galiba...
+ Oluyor tabii ama biz arkadaşız... 'Eyyvah Eyvah'ın seçmelerinden beri tanıyorum ben irem'i.

-'Michael Jackson' ve 'Öp Dede' tiplemeleriniz çok popüler. Siz en çok hangi karakteri seviyorsunuz?
+ En sevdiğim diye bir şey yok ya... Ben son yaptığım tiplemeyi en çok seviyor, bir müddet sonra ondan da sıkılıp yeni bir karakter yaratmaya çalışıyorum. Ben çok çabuk sıkılırım tiplemelerden. Sıkıldığım için de ha bire yeni bir tipleme çıkarırım.
--spoiler--