bugün

mordor da ev fiyatları

nurnen denizi tarafında sahilin dibinde mithril inşaat sadece bir sandık cüce işlemeli altın karşılığı dubleksler satıyor. nurnen denizinin iç gıdıklayan asitli sularında yüzerken stresiniz ve deriniz arınacak. biraz daha durursanız iç organlarınızda.

yok efenim ben barad-dur manzaralı ev istiyorum derseniz M.C. (mordor cumhuriyeti) TOKi si çok hesaplı apartmanlar yapmış. Tavsiyem nurnen denizini besleyen nehirin yanından almayın en azından bodrum katta oturmayın. kader acımasızdır. ve toki çok şükür suçsuzdur. her şey gandalfın suçu.

Ha dersiniz amcamlar minas-tirithde amcamlar var o zaman sizi kara kapılara yürüme 10 dakika mesafede gorgorath platolarında yükselen ork residancelara bekleriz.

ben dağ havasına bayılıyorum derseniz iz de deriz ki adam haklı! o halde Ered Lithui (kül dağları) yamaçlarında harika tripleksler sudan ucuza satılıyor. çünkü burada su yok ve çok pahalı.
Astımınız varsa sorun değil. Ephel Dúath (hgölge dağları) tarafında huzurlu bi yaşantı sizi bekliyor! hemde pilavlı inşaatın mübarek villa kentinde. Bu arada uyaralım buralarda eskiden bi orman vardı söylentiye göre hepsi bi gecede gitti galiba enttiler. her neyse sauron 2b kapsamına alıp sattı.

Mordorun havası çok bunaltıyo şehir dışında yaşıyacam diyorsanız dol-goldur da işkence hücreleri manzaralı yazlıklarda insan kanı şerbeti ve acı çığlıklar eşliğinde stresinizi atabilirsiniz.

peşin edit: iki dağ ismi müstesna olmak üzere yer isimlerini aklımdan yazdım. imla hataları için özür dilerim.