bugün

beşiktaş ile dalga geçtiğini sanan galatasaraylı

en kral duygunun insanıdır.

arkadaş anlamıyorum beşiktaşın bu fakir edebiyatını, geçen sene portekizliler geldikçe yetmez yıldırım demirören yetmez diyodunuz. 15 tane yabancı trnasfer edilirken napıyonuz hacı demiyodunuz? bunları galatasaraya güvenerek mi yaptınız? şu durumunuzun suçlusu galatasaray mı?

madem farkındasınız kulübün maddi açıdan zorda olduğunun, gidin 4 bin yerine 24000 kombine alın? gidin boşaltın kartal yuvalarını? ömrü hayatında bi tane lisanslı ürün almamış insanların gelip burda bize yardım etmiyosunuz diye ağlamasıyla dalga geçmeyip de ne yapalım? ha olay kombineyse, biletse, locaysa gidin gsgm ye rica edin yapmasınlar olimpiyatta restorasyonu bu sene? 10 sene var daha 2020'ye bu kadar zamanda değil restorasyon 2 tane daha stad yapılır. sonra da gitcen alacaksın kombineni. yok ama siz alışmışsınız beleş bilete olimpiyatı verseler oraya da bizim yerimize galatasaraylılar gitsin dersiniz.

ne güzel memleket anasını satayım, sen paraları sağa sola saç, ondan sonra sizin stad büyük biz ordan para kazanalım de. ulan insan bunu dile getirirken biraz utanır be!!