myles kennedy

slash ile takılmaya başladığından bu yana axl rose'un karizmatik egosuna kurban giden güzel sesli, güzel teknikli, bol ''yürü be!''li alter bridge vokalidir.

slash'ın 2012'de piyasaya sürülen apocalyptic love albümünde vokalleri üstlenmiştir kendisi. tabii ki bir axl rose değildir. axl rose, nasıl olduysa, olan şımarıklığıyla kendini sevdirmiştir dünyaya. belki guns n' roses'ı guns n' roses yaptığı için tüm kaprislerini görmez olmuşuzdur. fakat myles kennedy'i de onunla kıyaslamak hem albümü dinleyenler hem de bu iki isim için haksızlık olacaktır zira bu kafada olmak, albüm dinlenirken axl rose'un dizginlenemezliğini aratacak ve myles'in bu kadar düzgün bir vokal olması rahatsız edecektir belki. ''e bu adam çok ama çok iyi, süper ötesi hatta. nasıl oluyor?''

aslında tamamen karakter farkından kaynaklı. bu nedenle, dinledikten sonra çelişkiye düşmemek, ''yok yok, öyle değilmiş.''lere gelmemek için axl rose düşünmeksizin dinleyin bu adamı ki slash'e bulaştığına pişman olmasın. başlı başına bir olay çünkü kendisi.