bugün

dusukhizahayir com

Bu imza Kampanyası Neden Var ?
Bu kampayayı başlatmamızda ki amaç; Adil Kullanım Kotası (AKK) sonuçu tüm paketlerin kotayı açtığı taktirde 1Mbit gibi komik bir rakama düşürülmesidir. Dünyada en düşük internet hızını kullanıp, üstelik buna en pahalı ücreti ödüyoruz. Şuan da piyasadaki internet sağlayıcı firmalarının paketlerinde bulunan AKK'sını düzenlemeye gitmesi için bu kampanya oluşturulmuştur.

Avrupa ülkelerine baktığımızda bazı firmalarda da AKK olduğunu görüyoruz. Yalnız orada ki bizden biraz çok farklı. En kötü firmalar bile günlük en fazla 30gb veri indirme kotası veya aylık adil kota olarak 250GB koymasına karşı biz Aylık 50gb gibi bir miktar ile karşı karşıya bırakılıyoruz.

Burada amacımız internet Sağlayıcılarını kötülemek değildir ki zaten kötülemeyen insan etrafta çok azdır. Buradaki amaç internet sağlayıcılarının tarifelerinde düzeltmeye gitmesi ve Adil Kullanım Kotasını (gerçekten adil olarak) düzeltmesidir.

Eğer sizde böyle düşünüyorsanız, sesinizi duyurmak istiyorsanız destek olup, bir imzada siz atın !

Projenin amacı :

Adil kullanım kotasının yurtdışındakiler gibi makul seviyelere yükseltilmesi, Günde 30gb veya ayda 250gb gibi...
internet düşürülme hızının bağlantı hızına göre uygulanması. 8Mbitlerin düşürülmes hızının 2, 16mbitlerin 4mbit olması. Her tarifeye 1mbit tarifeler arası eşitsizlik olacağını bildirmek.
2mbit kullanan ile 8mbit kullananın karşılaştırılması gibi...

Adres : Düşük Hıza Hayır !
Erişim engeli ile karşılaşabilirsiniz. Dns değiştirerek girin

Detay :
Websitesi imza adı altında yayınlanıcak, katılacaklardan sadece ad,soyad,ttnet oylaması, günde bilgisayar başında geçirdiği süre ve yayınlanmayacak email adresi istenecek.

Yayılması :
Twitter facebook gücü ile sosyal medya üzerinde twitlenip postlar girilecek... Websitesi urlsi gönderilecek.

Arkadaşlar 1 günde 6.000 imza
Unutmayınki bu forumda yayılmaz. Formu doldurduktan sonra facebook yada twitterda paylaşırsanız daha çabuk yayılacaktır.

Ayrıca Donanım haber forumundaki gelişmeleri takip etmek isteyenler için forum linkini de veriyorum. Lütfen destek verin. Bu çağ dışı uygulama bir son bulsun. 2000 yılına geri döndük resmen. Youtube, facebook bile açılmıyor.
http://forum.donanimhaber...26131/mpage_1/key_/tm.htm

alıntıdır.

bu büyük soruna uludağ sözlük camiasıda destek vermelidir.